Nørre Djurs HKs ungdomskonsulent Henrik Elkjær glæder sig over den grøde og tilslutning, der er mange steder i klubbens ungdomsafdeling.

Nørre Djurs HKs ungdomskonsulent Henrik Elkjær glæder sig over den grøde og tilslutning, der er mange steder i klubbens ungdomsafdeling.

Ungdomshåndbold:

"Hjemme i hulen er vi ikke til at slå"

Nørre Djurs HKs U18 drenge i 2. division beviste endny engang, at ude er godt, men hjemme bedst

Af
Af Lars Norman Thomsen

Et nederlag på 50-16 i håndbold i 2. division i U18 drenge-rækken hører så absolut til sjældenhederne, men ikke desto mindre oplevede Nørre Djurs HKs unge talenter det forleden på udebane i Aarhus.
Derfor var den efterfølgende kamp mod Brabrand "hjemme i hulen", som håndboldspillerne i Nørre Djurs HK kærligt kalder deres hjemmebane, ventet med spænding.
Var drengene blevet ramt så meget på selvtilliden, at de havde glemt at kaste med en håndbold?
Sådan virkede det overhovedet ikke i 1. halvleg, hvor hjemmeholdet hurtigt kom i føretrøjen.

"Vi spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor tempoet var højt, og vi formåede at presse Brabrand helt i bund. Vi spillede flot bredt i banen, og kom frem til mange store chancer," fortæller Henrik Elkjær fra trænerkvartetten som har ansvaret for holdet.
Det gode spil resulterede i en halvlegsføring på 17-11.

Holdt hovedet koldt

Efter pausen dalede tempoet i spillet, og det nød de fysisk stærke Brabrand drenge godt af.

De åd sig mere og mere ind i kampen og fik udlignet til 25-25 blot tre minutter før tid.
Hjemmeholdets unge gutter beviste iimdlertid, at de ikke stikker op for bollemælk. De formåede at få så tilpas meget ilt til hjernen i de døende minutter og med to mål sikre sig en sejr på 27-25.

"En sejr, som vi kan bruge til meget, fordi det giver os lidt luft i rækken ned til den nedrykningsstreg, som vi vil kæmpe hårdt for at holde os over,"  siger Henrik Elkjær.

Til Holland i Påsken

Henrik Elkjær, som også er ungdomskonsulent i klubben, glæder sig i det hele taget over den grøde, der lige nu er mange steder blandt de yngste hold.

Således vandt klubben U16 drenge i A-rækken topkampen mod Mørke forleden. Tre af spillerne bidrog også på U18 holdet.

Ungdomskonsulenten har netop holdt møde med repræsentanter for spillerne i U16 og U18 rækkerne på både spinde- og drengesiden.

"Her besluttede vi at afslutte sæsonen af med en tur til et håndboldstævne i Holland i Påsken for alle fire trupper," fortæller Henrik Elkjær.
 

Kampfakta: Nørre Djurs HK - Brabrand, U18 drenge 2. division: Målscorere Nørre Djurs HK: Dagens målscore: Frederik Lyng - 11 David Bundgaard - 7 Rasmus Dam - 3 Rasmus Svane - 2 Andreas Søndergaard - 1 Nicolai Lønsgren - 1 Kenneth Kofoed - 1 Nicklas Høgh - 1

Publiceret 07 November 2012 11:01