Anders

Anders "Missil" Olsen har ikke trænet endnu i denne sæson på grund af uddannelse og arbejde, men efter tirsdagens sæsondebut håber Nørre Djurs HK, at han er klar til at give en hjælpende hånd med.

Håndbold 3. division:

Comeback til "Missil" Olsen var ikke nok

Anders "Missil" Olsen sæsondebuterede med fire scoringer, men Nørre Djurs HK leverede generlt en skuffende indsats mod JAI og tabte fortjent 25-21

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK formåede ikke at udnytte den livline, som JHF havde tildelt holdet ved at give medhold i, at den første kamp mod JAI i Aarhus ikke var blevet afviklet helt efter bogen, fordi dommerbordet fejlede i forbindelse med en udvisning.
I tirsdagens "omkamp" var hjemmeholdet meget mere klar end gæsterne, som ellers havde gravet en utrænet Anders "Missil" Olsen frem til opgøret i håb om, at han kunne give det unge mandskab et tiltrængt pift med sin fandenivoldskhed, fysik og skudstyrke.
"Vi var aldrig rigtigt med i den kamp og leverede generelt en skuffende præstation mod et hold, der ikke var specielt godt spillende, men blot udstrålede langt mere vilje end os," forklarer en skuffet Nørre Djurs HK holdleder Jakob Lunøe.
JAI var foran både 7-2 og 10-6 i de første 30 minutter, før Nørre Djurs HK fik sluttet nogenlunde af, så pausestillingen kom til at lyde på 14-11 i hjemmeholdets favør.
 

Fire flotte mål af Aagaard

Efter pausen var billedet det samme. Nørre Djurs HK hang i bremsen og soldede mange skud væk.
"Vi skød deres målmand varm, men spillerne gjorde nu heller ikke alverden for at udfordre ham med kvalificerede afslutninger," siger Lunøe.
Nørre Djurs HK nåede ikke tættere på de aarhusianske akademikere end 20-18. Det samlede nederlag sneg sig op på 25-21.
"Det var bestemt ikke godt nok, og det var igen den gamle historie om at være klar fra start, der gjorde udslaget. Det kan simpelthen ikke passe, at spillerne ikke selv vil tage ansvar for at være parate, når der fløjtes op," påpeger holdlederen.
Han kunne fra bænken glæde sig over, at Andreas Aagaard spillede en glimrende kamp og bidrog med fire flotte scoringer på seks forsøg.
"Sammen med Anders Olsen, der selvfølgelig var lidt rusten, var Andreas vores klart bedste mand," siger Jakob Lunøe.

Spillerne må lære lektien

Kommende søndag gælder det Viby ude, og det er også en af de kampe, som gerne skal give point på kontoen.
"Det skulle kampen mod JAI også, men i 3. division får man point ved at vise mod, og ikke ved hænge med hovedet i modgang. Det må spillerne snart forstå," understreger Jakob Lunøe.
"Vi ved godt, at vi kommer i den tunge ende, men vi kan sagtens klare skærene, hvis alle mand vil løfte i flok og prioritere deres træningsindsats bedre end det sommetider er tilfældet. I 3. division møder vi toptrimmede hold, og er vi ikke selv det, jamen så kan vi ikke hive de tætte kampe hjem."
Følgende spillere bidrog til de 21 scoringer i tirsdagens opgør:

  • Mikkel Eriksen 4
  • Anders "Missil" Olsen 4
  • Andreas Aagaard 4
  • Kenneth Hougaard 4
  • Simon Østergaard 2
  • Henrik Pedersen 2
  • Rasmus Bordring 1
 

Publiceret 07 November 2012 20:38