Unge Simon Østergaard viste vejen, da Nørre Djurs HK var nede i kulkælderen. Seks mål i streg bidrog stortalentet med.

Unge Simon Østergaard viste vejen, da Nørre Djurs HK var nede i kulkælderen. Seks mål i streg bidrog stortalentet med.

3. division håndbold:

Lige ved og næsten for Nørre Djurs HK

Landsbyklubben formåede at presse topholdet Brabrand til det yderste, men måtte alligevel neje sig

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK havde tre nye med i truppen til søndagens udekamp mod ubesejrede Brabrand: målmand Frederik Fisker, Anders Glerup og deutanten Emil Fisker (sidstnævnte lillebror til Frederik Fisker).
De tre unge erstattede veteranerne: Klaus Allermann, Kenneth Kristensen (skade) og Rene Høyer (havde ikke trænet i 14 dage på grund af arbejde).
Starten på kampen var nærmest katastrofal for udeholdet, der før spillerne fik set sig om, var bagud med 6-0.
Mikkel Eriksen brød først forbandelsen med sin scoring til 6-1 efter seks minutter.
"Vi virkede helt uden tro på tingene og også lidt kyste. Spillerne lavede fejl på fejl, og det så skidt ud," erkender holdleder Jakob Lunøe.
Bagud 10-3 efter et kvarter var ikke just en strålende optakt til de sidste 45 minutter.
 

Østergaard outstanding

Heldigvis fik stortalentet Simon Østergaard samlet sig sammen til at levere et sidste kvarter, der nærmest fik hjemmeholdets spillere til at måbe.
"Simon brændte sine første to forsøg, men så havde han skudt sig varm og lavede seks mål i streg. Han var bare forrygende," roser holdlederen.
Det gav landsbyklubbens folk ny gejst. Stillingen blev konverteret til 10-8, og ved pausen var Nørre Djurs HK kun nede med beskedne 14-13.
Efter pausen startede Nørre Djurs HK med bolden og udlignede på første angreb til 14-14, men desværre formåede holdet ikke at fastholde momentum, og topholdet fik igen lejlighed til at trække fra, selvom Mikkel Eriksen og træner Karsten Andersen ellers gjorde deres til at holde Nørre Djurs HK inde i kampen.
"Vi var bagud 26-19 med 7-8 minutter igen, men så valgte vi at satse med en offensiv 3:3 opstilling, og det havde Brabrand svært ved at finde modtræk overfor, så vi åd os tættere på," fortæller Lunøe.

Fin afslutning

Med 30 sekunder igen var hjemmeholdets føring kun på to mål, 27-25.

"Vi kiksede desværre muligheden for en hurtig kontra, så Brabrand kunne lukke opgøret med scoringen til 28-25."
Torsdag gælder det rækkens anden gule trøje, HEI, i Nørre Djurs Hallen.
"En svær opgave, men torsdag hjemme i "hulen" med fyldte stolerækker af et publikum, der altid bakker os op, bør være til vores fordel, og kan vi spille på samme niveau, som vi gjorde i perioder mod Brabrand, har vi absolut en chance" vurderer Jakob Lunøe.
 

Kampfakta. Brabrand - Nørre Djurs HK 28-25 (14-13) Målscorere Nørre Djurs HK: Mikkel Eriksen 8(4) Simon Østergaard 7 Karsten Andersen 3 Henrik Elkjær 3 Kenneth Hougaard 2 Henrik Pedersen 1 Rasmus Bording 1 Andreas Aagaard, Anders Glerup og Emil Fisker samt de to målmænd, Dennis "Søvnig" Johansen og Emil Fisker kom ikke på scoringslisten.

Publiceret 28 October 2012 19:45