Mikkel Eriksen og kammeraterne kan se frem til en ny kamp mod JAI efter, at JHFs turneringsledelse har givet Nørre Djurs HK medhold i en protestsag.

Mikkel Eriksen og kammeraterne kan se frem til en ny kamp mod JAI efter, at JHFs turneringsledelse har givet Nørre Djurs HK medhold i en protestsag.

Håndbold:

Nørre Djurs HKs håndboldherrer vinder protestsag mod JAI

Glesborg-klubben har fået medhold i, at dommerbordet begik en brøler i den hektiske slutfase, og det betyder, at 3. divisionskampen nu skal spilles om

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK mente efter kampen mod JAI i 3. division Herrer, der blev spillet søndag 30. september i den lille Annexhallen i Aarhus, at dommerbordet begik en klar fejl i slutfasen af opgøret.
JAI vandt kampen 23-20 og blev noteret for to point i stillingen, men efter kampen indgav Nørre Djurs HK imidlertid en skrifteligt protest til Jysk Håndboldforbunds (JHFs) turneringsledelse.
"Der skete det, at vores Kenneth Hovgaard var vist ud i to minutter, og da vi ikke kunne følge på måltavlen, hvor lang tid, der var tilbage af udvisningen, spurgte vores træner dommerbordet, hvornår Hovgaard kunne komme på banen igen," fortæller ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær.
"Da Kenneth Hovgaard fik okay til at komme ind igen, stoppede dommerbordet imidlertid kampen og gjorde dommerne opmærksom på, at Hovgaard var løbet ind for tidligt. Det betød, at han blev ramt af en ny tominutters udvisning."
"Slutfasen var selvfølgelig hektisk, og det gik stærkt, men vi følte efter kampen, at det ikke var korrekt af dommerbordet, det, der var foregået, og derfor indgav vi en protest, som vi netop har fået at vide, vi har vundet, og derfor skal der skal nu spilles en ny kamp, som skal være afviklet inden 25. oktober."
Dermed er både Nørre Djurs HK og JAI kun registreret for to kampe i turneringen. JAI har tabt begge sine, medens Nørre Djurs HK har vundet en og tabt en.
JAI er naturligvis også blevet hørt i sagen, før domfældelsen, og klubben har mulighed for at anke afgørelsen til Dansk Idræts-Forbunds disciplinærudvalg.
 

Publiceret 10 October 2012 10:36