Nørre Djurs HKs Kenneth Kristensen (8) skulle kun bruge fem minutter til at blive matchwinner i fredagens 25-24 sejr over Hasle KFUM. Arkivfoto.

Nørre Djurs HKs Kenneth Kristensen (8) skulle kun bruge fem minutter til at blive matchwinner i fredagens 25-24 sejr over Hasle KFUM. Arkivfoto.

Håndbold:

Kenneth Kristensen blev til Kenneth "Kick"

To scoringer, et tilkæmpet straffekast og fem minutters ukuelighed fra den småskadede figther var lige det, der skulle til at sikre Nørre Djurs HK en 25-24 sejr over Hasle KFUM

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kenneth Kristensen var tilbage i trøjen i fredagens kamp i Nørre Djurs Hallen i 3. dvision for Herrer, hvor et pointmæssigt nulstillet hjemmehold skulle forsøge at hente to kærkomne point mod Hasle KFUM, som ligeledes mødte frem uden sejr i de to første spillerunder.
Kenneth Kristensen, der døjer med et knæ som gør knuder og forud for denne sæson også har haft andre fysiske problemer at slås med, sad på bænken i 55 minutter, før træner Per Thomsen valgte at sende ham i spil.
Da var Nørre Djurs HK bagud 21-23, og det så ud til, at holdet måtte indstille forhåbningerne om en sejr.
Figtheren Kenneth Kristensen ville det dog anderledes, og i løbet af en håndevending fremtvang han et straffekast, som Mikkel Eriksen udnyttede.
I den resterende tid var det netop samspillet Eriksen-Kristensen, der vendte opgøret til hjemmeholdets fordel.
To mål scorede Kenneth Kristensen, inden han gik i bad, og det gjorde så store underværker, at hjemmeholdet kunne juble over en 25-24 sejr.
"En kæmpe forløsning, og fantastisk, at Kenneth kom ind og gav os et kick. Han og Mikkel Eriksen kunne fortsat finde hinanden med bind for øjerne," lyder det fra en glad holdleder Jacob Lunøe.

Smal pauseføring

Nørre Djurs HK startede ellers famlende og kom bagud 3-6 trods masser af opbakning fra en fyldt hal.
"Vi nåede dog op inden pausen, fordi der kom lidt mere fight og vildskab ind i spillet, og det bidrog isæt tre unge spillere til," forklarer Lunøe.
De tre var målmand Dennis "Søvnig" Johansen samt de to teknisk dygtige "babies" i seniorsammenhæng, Simon Østergaard og Andreas Aagaard.
""Søvning" fik fat i meget i målet, Østergaard lavede fire mål før pausen på fire skud, og Aagard fik sat en masse gode løsninger op samtidig med, at han selv var farlig."
Det betød, at hjemmeholdet førte 12-11 ved pausen.

Holdt hårdt

I anden halvleg så det også længe godt ud for hjemmeholdet, der var foran 19-17 med et kvarter igen, men så begyndte forsigtigheden og manglen på initiativer at få overtaget.
"Det gjorde, at vi kom bagud og virkede opgivende, men så valgte bænken heldigvis at satse med ny energi fra Kenneth Kristensen, der selv havde meldt sig klar," fortæller Lunøe.
"Vi trængte til den her sejr, for selvfølgelig har der været pres på både spillere og trænere."
"Nu har vi 14 dage til at få trænet godt og indstillet os på AGF, som bliver vores næste modstander. Jeg tror på, at sejren lige var det pift, der giver os troen på, at vi kan være med."
Udover de nævnte var Mikkel Eriksen også godt spillende og udfordrende. Han blev topscorer med syv mål, heraf tre på straffekast.
Også Nørre Djurs HKs andethold i Serie 1 vandt fredag aften. Det blev til en 30-27 sejr over et stærkt Aastrup/Hammelev-Grenaa mandskab med spillere som Jacob Sørensen, Carsten Sander, Jacob Wiil og Florian Wichert.

Ifølge Jacob Lunøe brillerede Simon Zacher, der ikke fik spilletid på 3. divsionsholdet med en række flotte mål, sammen med Frederik Larsen og Martin "Bondemanden" jensen.

Kampfakta

Nørre Djurs HK - Hasle KFUM 3. dvision Herrer Resultat: 25-24 (12-11) Målscorere Nørre Djurs HK: Mikkel Eriksen 7(3) Simon Østergaard 6 Andreas Aagaard 4 Henrik Pedersen 2 Kenneth Kristensen 2 Karsten Andersen 1 Rasmus Bording 1 René Høyer 1 Henrik Elkjær 1

Publiceret 05 October 2012 23:00