Kasper Koust (3) med det store fighterhjerte skal spille op til sit bedste i torsdagens opgør.

Kasper Koust (3) med det store fighterhjerte skal spille op til sit bedste i torsdagens opgør.

Håndbold:

Alle mand af hus - nu gælder det

Nørre Djurs HKs bedste håndboldherrer møder torsdag aften VRI i en kamp, der fortjener betegnelsen "gyser"

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er lagt op til en gyseragtig håndboldkamp, når Nørre Djurs HK og VRI krydser klinger torsdag aften i Nørre Djurs Hallen i 3. division for herrer.
Før kampen ser stillingen i bundregionen således ud:

Hold                     K  V U T    Score   P
8 Hasle KFUM   19 8 1 10 480 - 488 17  
 
9 Nørre Djurs HK   19 8 0 11 449 - 484 16  
 
10 VRI, Risskov 2   19 7 2 10 525 - 531 16  
 
11 Stautrup IF   19 5 3 11 440 - 485 13  
 
12 Viby IF 2   19 5 0 14 438 - 507 10  
 
Man skal ikke være professor i statestik for at kunne se kampens betydning. Det bliver lidt af et vind-eller-forsvind-opgør, hvor vinderen vil ligge placeret lunt i svinget før de to sidste og afgørende spillerunder, medens taberen ikke længere har nedrykningsspillet i egne hænder.
 

Holdleder Jacob Lunøe opfordrer samtlige borgere, unge og gamle, til at komme til håndbold i Nørre Djurs Hallen torsdag aften.

Holdleder Jacob Lunøe opfordrer samtlige borgere, unge og gamle, til at komme til håndbold i Nørre Djurs Hallen torsdag aften.

Hallen skal være et inferno

Nørre Djurs HKs engagerede holdleder, Jacob Lunøe, håber, at klubbens trofaste publikum fra Glesborg og omegn vil være klar på lægterne i den lille hal, når kampen fløjtes op klokken 20.
"Det kan ikke blive for vildt. Jeg håber på trommer, sang og musik og en stemning, som vi aldrig har set før i Nørre Djurs Hallen," siger Jacob Lunøe.
Han lover, at et tændt hjemmehold vil gøre alt for at trække stikket ud hos VRI og vinde kamp nummer tre i træk.
"Sejrene over HK Aarhus og Randers HH, har givet masser af selvtillid, og humøret er tilbage i omklædningsrummet, men vi undervurdrer ikke VRI," loverr Lunøe. "Det kan vi slet ikke tillade os."
VRI har således vundet fire af holdets sidste fem kampe. Kun et knebent nederlag til Randers HH på 28-29 trækker fra i det fine regnskab.
Senest gav VRI studenterne fra JAI regulære bøllebank, da holdet fra Aarhus Nord vandt med hele 36-22.
 
 

Unge Simon Østergaard (i forgrunden) skal tro på, at han kan gøre en forskel. Kommer han godt i gang og får den rigtige service, bør han være god for 6-8 mål.

Unge Simon Østergaard (i forgrunden) skal tro på, at han kan gøre en forskel. Kommer han godt i gang og får den rigtige service, bør han være god for 6-8 mål.

"Missil" Olsen i topform

Hos Nørre Djurs HK har flere spillere markeret sig flot på det seneste. Det gælder ikke mindst skytten Anders "Missil" Olsen, der nærmer sig topformen her mod slutningen af sæsonen. Han er parat til at visse overarm torsdag aften.
Det gælder også energibundtet Rene Høyer, der med sit kamikaze-agtige gennembrudsspil, er svær at styre, hvis han først kommer i gang.
Fløjtalentet Simon Østergaard har spillet lidt og op ned på det seneste, men han er en spiller, der kan lave de uventede finesser, der afgør håndboldkampe, og rammer han dagen, så kan han være manden, der fyrer en kamp af på samme niveau, som da de to hold mødtes i Aarhus.
Her vandt Nørre Djurs HK med 31-25 - ikke mindst fordi Østergaard var her, der og allevegne.
Afgørende bliver det, at veteranen Lars Jacobsen bliver tændt som en anden gammel cirkushest, der lugter savsmuld i manegen, når der er mange på lægterne.
Den tidligere ligaspiller kan stadig rulle gardinerne ned i et forsvar på sine bedste dage trods manglende tid til at træne optimalt.
Bagved i rammen vil han temmelig sikkert fra kampstart få en målmand, der uden de store armbevægelser og dikkedarer kan pille skytter ned, som var de pærer i et træ. Dennis "Søvnig" Johansen var helt uden for kategori, da allerede oprykkede Randers HH blev besejret i lørdags.
22 redninger leverede han.
Den rolige keeper kan passende fortsætte, hvor han slap, torsdag aften i Nørre Djurs Hallen.

Publiceret 13 March 2012 21:00