Målmand Dennis

Målmand Dennis "Søvnig" Johansen klør sig lidt under hagen og gaber lidt under lokalopgøret mod ÅHG i december 2011. Fredag aften var vågen, som aldrig før, da han med 22 redninger var medvirkende årsag til, at Nørre Djurs HK slog Randers HH med 23-22.

Håndbold:

"Søvnig" sang godnatsang for topholdet

Med målmand Dennis "Søvnig" Johansen som ankermand vandt Nørre Djurs HK sensationelt over allerede oprykkede Randers HH

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK kom et stort skridt længere væk fra den forbandede nedrykningsstreg i 3. division for herrer, da holdet fredag aften vandt udekampen over Randers HH med 23-22.

Kronjyderne havde allerede i foregående spillerunde sikret sig oprykning til 2. division efter sommerferien, så derfor håbede norddjurslændingene, at randrusianerne ville slække lidt på koncentrationen og give folk fra anden række lidt spilletid.
"Randers HH havde givet et par ynglinge og nogle andetholdsspillere chancen, men det er nu ikke den primære årsag til, at de tabte," siger Nørre Djurs HKs holdleder Jacob Lunøe.
"Vi var nemlig tændte og parate fra start og leverede en glimrende holdpræstation fra start til slut. Det var forrygende," fortsætter den glade holdleder.

Outstanding "Søvnig"

En anden god forklaring på, at Nørre Djurs HK formåede at vinde kampen, hedder målmand Dennis "Søvnig" Johansen, der med 22 redninger fik sit gennembrud som divisionsspiller, og dermed fik alle til at glemme, at den normale første-keeper, Kent Solberg, ikke var med, fordi han er på træningslejr i Tyrkiet med Hornbæk SFs Jyllandsseriehold i fodbold.
Det var ikke til at se, at "Søvnig" ikke havde trænet hele ugen. Det var så godt at se ham vogte målet og bevise, at han er en klassemålmand på det her niveau," roser en euforisk Lunøe.
Også unge Anders "Missil" Olsen viste, at han er ved nå zenith igen efter en sæson, hvor hans arbejde har gjort det svært for ham "at vise overarm" på håndboldbanen.
"Missil'et" scorede 6 mål og blev Nørre Djurs HKs topscorer skarpt forfulgt af altid fandenivoldske Rene Høyer, der lavede 5 mål på sine velkendte kamikaze-agtige gennembrud.
Nørre Djurs HK førte 11-6 efter 20 minutters spil, men slækkede så lidt på tingene mod slutningen af 1. halvleg.
Et mål af en feber-ramt Kenneth Kristensen sikrede dog en halvlegsføring på 2 mål, 14-12.

Førte hele vejen

I anden halvleg fortsatte norddjurslændingene det gode spil, og 4-blokken i forsvaret: Anders "Missil" Olsen, Lars Jacobsen, Mikkel Eriksen og Kasper Koust, "tæskede" løs på topholdets spillere, det bedste de havde lært.
"Vi førte hele vejen med 1 eller 2 mål, men mod slutningen fik vi lidt gummiarm," indrømmer Lunøe.
Ved stillingen 22-21 til Nørre Djurs HK blev Nørre Djurs HKs Kasper Koust vist ud, da haluret viste, at der kun var to minutter plus det løse tilbage at spille i.
Tilmed fik kronjyderne tilkendt et straffekasst, men det gjorde intet, for målmand "Søvnig" reddede straffekastet med en fodparade, og da Nørre Djurs gik op i den anden ende og øgede til 23-21, kunne Randers HH godt slukke lyset og krybe til køjs.
Deres reducerende scoring til 23-22 var derfor kun kosmetisk.
"Vi var helt oppe at stå på stolene og havde svært ved at få armene ned. Den sejr havde vi håbet på, men slet ikke kakuleret med," understreger Jacob Lunøe.
Sejren over Randers HH var nummer to i træk, og med tre spillerunder igen kan Nørre Djurs HK med lidt held, afhængig af de øvrige resultater, vinke farvel til alt snak om nedrykning, hvis holdet vinder hjemmekampen på torsdag mod VRI.
"Den må vi bare ikke tabe, men det gør vi heller ikke, hvis vi spiller med den samme gejst, som i de to sidste kampe," slår holdlederen fast, men han skynder sig dog at tilføje:
"Vi har ikke vundet endnu, derfor er det meget vigtigt, at vi fortsat er ydmyge og ikke tror, vi bare kan gå på vandet."

Kampfakta: Randers HH - Nørre Djurs HK Spilledato: Fredag 9. marts 2012. Sted: Skyline Arena Resultat: 22-23 (12-14) Målscorere for Nørre Djurs HK: Anders "Missil" Olsen 6(1) Rene Høyer 5 Kasper Koust 4 Simon Østergaard 3 Kenneth Kristensen 2 Mikkel Eriksen 2(1) Bue Fisker 1 Iøvrigt: Nørre Djurs HK var uden målmand Kent Solberg og skadede Kurt Sørensen. Med i stedet var Martin "Bondemanden" Jensen og Kasper Andersen. Sidstnævnte kom ikke i aktion.

Publiceret 10 March 2012 19:40