Nørre Djurs HKs Andre

Nørre Djurs HKs Andre "Topper" Nielsen og holdkammeraterne gik kolde i topopgøret mod Ry.

Håndbold:

Nørre Djurs HKs U18 drenge gik kolde i 2. halvleg

Trods en pauseføring på fem mål tabte Nørre Djurs HK topopgøret til Ry med 32-28

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge i AA-rækken kunne reelt have sikret sig førstpladsen og adgang til Østjysk mesterskab ved at vinde topopgøret over Ry i sidste spillerunde, men et svækket hjemmehold kørte helt tør for benzin i 2. halvleg.
Det betød, at Ry kunne trække sig tilbage med en sejr på 32-28. Nøjagtigt de samme cifre, som Nørre Djurs HK vandt den tilsvarende kamp med på Ry's hjemmebane.
Det betyder, at Nørre Djurs HKs forspring på førstepladsen i rækken nu er reduceret til blot to point med tre spillerunder igen.
Da Nørre Djurs HK og Ry står lige i indbyrdes kampe, betyder det, at de to holds målscore bliver afgørende ved pointlighed.
 

Førte med 7 mål

"Vi kom godt fra start i kampen, førte med 7 mål i første halvleg, og med 5 ved pausen," fortæller den ene tredjedel af trænertrioen i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær.
Mange afbud gjorde dog, at kræfterne slap op i 2. halvleg hos hjemmeholdet. De sidste 30 minutter blev tabt med 9 mål.

"Ærgerligt, da vi ellers havde Ry helt nede i sækken, og det ene ben i "slutspillet" i AA rækken," siger Elkjær, der dog er fortrøstningsfuld før de de sidste tre spillerunder, fordi hans hold har besejret de tre kommende modstandere tidligere.
"Nu skal der arbejdes hårdt, da det jo kun er sejre der tæller fra nu. Vi har slået alle holdene, så jeg er ikke i tvivl om, at vi kan igen."
Henrik Elkjær, der også arbejder som ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, beklager, at holdet har været ramt af mange afbud. Ligesom mange skader i seniortruppen har gjort det nødvendigt at trække på U18 spillerne i senior-sammenhæng.

"Det kan naturligvis godt medføre lidt metaltræthed i længden hos drengene," erkender Henrik Elkjær, der selv genoptræner efter en korsbåndsskade og derfor slet ikke har spillet i denne sæson på klubbens 3. divisionshold.

Hougaard topscorer

Hos Nørre Djurs HK blev Kenneth Hougaard topscorer med 8 mål. Den talentfulde spiller har allerede fået sin debut på klubbens 3. divisionshold.
De øvrige scoringer blev fordelt mellem følgende:
Andre "Topper" Nielsen 5
Rasmus Bording 4
David  Bundgaard 4
Gustav Durjadin 3
Emil Fisker 2
Andreas Søndergaard 2


U18 drengene spiller igen på søndag i Nørre Djurs Hallen, hvor modstanderen er AGF.
Søndag vil det brage i hallen i bedste AG København-stil, når alle kampene afvikles efter et fast koncept med indløb til musikalsk akkompagnement, præsentation af spillerne og en aktiv toastmaster.

Publiceret 07 March 2012 19:50