Kenneth Kristensen (8) scorede fem mål, men blev nulstillet af et en hård tackling, der resulterede i en iturevet skulder. En hændelse, som i følge Nørre Djurs HKs holdleder, Jakob Lunøe, burde have givet rødt kort til en Bjerringbro spiller. I midten målmand Stefan Solberg, der kom på banen i anden halvleg og trak sit hold op til dåd.
Arkivfoto.

Kenneth Kristensen (8) scorede fem mål, men blev nulstillet af et en hård tackling, der resulterede i en iturevet skulder. En hændelse, som i følge Nørre Djurs HKs holdleder, Jakob Lunøe, burde have givet rødt kort til en Bjerringbro spiller. I midten målmand Stefan Solberg, der kom på banen i anden halvleg og trak sit hold op til dåd. Arkivfoto.

Håndbold:

Træls nederlag til Nørre Djurs HK

Norddjurslændingene førte 24-21 syv minutter før tid, men tabte alligevel 26-25 til Bjerringbro

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det strammer til for Nørre Djurs HK i bunden af 3. division for herrer. Fredag aften tabte holdet i Nørre Djurs Hallen 26-25 til Bjerringbro efter at have været bagud 15-13 ved pausen.
"Det var surt show igen at tabe med et enkelt mål efter at have kæmpet en vis legemesdel ud af bukserne," siger Jakob Lunøe, holdleder for Nørre Djurs HK.
Hjemmeholdet fik ikke den bedste start på kampen og var bagud både 0-3 og 2-4 mod et ungt Bjerringbro-mandskab, der tydeligvis var kommet for at hente begge point.
"Vi havde svært ved at styre deres stregspiller, der løb om hjørner med vores forsvar og scorede nogle lette mål," forklarer Lunøe, der dog kunne glæde sig over, at hans hold på god fight formåede at komme tilbage mod slutningen af halvlegen. Ikke mindst, fordi duoen Kenneth Kristensen og Mikkel Eriksen, fik skudt sig varme.
De scorede begge fire mål før pausen.
Nørre Djurs HK kom foran 11-10, men slap så taget igen og måtte gå til pause bagud 13-15.
 
 

Stærk Solberg

Hjemmeholdet lagde også skidt ud i de sidste 30 minutter. Nørre Djurs HK kom bagud 15-18 og tog konsekvensen ved at udskifte Dennis "Søvnig" Johansen i målet med en tændt Stefan Solberg som kom ind og trak gardinerne helt ned fra det 35. til det 45. minut.
Den periode vandt hjemmeholdet således 5-0.
"Solberg trak hele holdet op igen, og vi fik scoret en masse kontramål, hvor vores andenbølge kom i høj fart," siger Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK formåede at fastholde momentum og ført 24-21 syv minutter før tid.
Bjjeringbro gik på dette tidspunkt over til en dobbelt-mandsopdækning af både Mikkel Eriksen og Kenneth Kristensen, og det kastede så meget grus i maskineriet, at hjemmeholdet tabte slutfasen med 5-1 - og dermed kampen.
"De scorede 14-15 sekunder før tid til 26-25, så det var virkelig utur for spillerne. Vi kunne sagtens have brugt det ene point til noget," noterer Lunøe.
 

Dommerfejl afgørende

Holdlederen var grumme utilfreds med særligt en dommerkendelse undervejs i kampen.
"Kenneth Kristensen blev trukket i armen af en spiller fra Bjerringbro under et forsøg på gennembrud. Forseelsen var efter min mening klart til rødt kort, men dommerne valgte kun at give en sølle tominutters udvisning."
"Kenneth Kristensen fik vredet skulderen af led i situationen, så han ikke kunne skyde igennem i resten af kampen, medens spilleren fra Bjerringbro kunne fortsætte, og det var faktisk ham, der scorede sejrsmålet."
Netop sammenspillet mellem Kenneth Kristensen og en godt skydende Mikkel Eriksen havde indtil da været et stort aktiv hos hjemmeholdet.
"Kenneth spiller kun med i angrebet i perioder, fordi hans knæ fortsat gør knuder, men han og Mikkel kan finde hinanden nærmest i blinde og gøre hinanden gode, så det er en fornøjelse at se på," roser Jakob Lunøe.
 

Mikkel Eriksen topscorer

Netop Mikkel Eriksen blev topscorer med 9 rene fuldtræffere hos Nørre Djurs HK efterfulgt af Kenneth Kristensen med 5 mål og Kasper Koust Jespersen med 3 mål.
De øvrige mål fordelte sig på følgende markspillere: Kenneth Hovgaard 2, Simon Østergaard 2, Lars Jakobsen 2, Anders "Missil" Olsen 1 og Kurt Sørensen 1.
Rene Høyer og Andreas Aagaard kom ikke på scoringslisten.
Nørre Djurs HK spiller allerede igen tirsdag aften, hvor modstanderen er meget svingende Søften GF i Præstemarkshallen.
"Vi vil gå ud og fighte, som vi har gjort det i de sidste par kampe for at vende modgang til medgang, og det er slet ikke umuligt at vinde i Søften, hvor vi ellers traditionelt har det svært," siger en trods alt optimistisk Jakob Lunøe.
Nøglen til at vinde opgøret er, i følge Lunøe, et godt forsvar som base og mange kontramål.
"Og så skal vi simpelthen minimere antallet af tekniske fejl. Vi laver fortsat for mange af dem."

Publiceret 20 February 2012 13:38