Nørre Djurs HKs Rene Høyer (11) og Kasper Koust (3) kunne igen synge med på sejrssangen.

Nørre Djurs HKs Rene Høyer (11) og Kasper Koust (3) kunne igen synge med på sejrssangen.

Håndbold:

"Søvnig" vækkede holdkammeraterne

Efter en lang række nederlag kom Nørre Djurs HK fredag aften igen på point-tavlen i 3. division for herrer med en 25-22 sejr over Stautrup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs 3. divisions herrer fik lidt luft i bunden af den meget jævnbyrdige række med fredagens 25-22 sejr over Stautrup i Nørre Djurs Hallen.
Efter en lang række indsatser på det jævne, hvor det skadesplagede hold tydeligvis har været ramt på selvtilliden, trængte spillerne til en succesoplevelse.
Den lod nu ikke til at komme fredag aften, for hjemmeholdet var bagud 7-12 ved pausen, og indsatsen bar tydelig præg af oplevelserne fra de sidste mange nederlag, ifølge holdleder Jakob Lunøe.
"Det så virkelig skidt ud, og heller ikke efter pausen var der ret meget, der lykkedes i de første ti minutter," fortæller Lunøe.
Nørre Djurs HK var således bagud 10-17 efter 38 minutters spil, men så skete forvandlingen af nærmest uforklarlige grunde. igen et bevis på ordsproget "It ain't over 'til the fat lady sings" også gælder i håndbold.

"Vi fik scoret et par mål, og så stod Dennis "Søvnig" Johansen i målet aldeles fremragende. Han havde en redningsprocent på 70 i anden halvleg," lyder det fra en glad Lunøe, der med et glimt i øjet fortæller, at "Søvnig" kun savner en ting, når han spiller håndbold: "lommer i bukserne, så han ikke fryser hænderne".

Dennis

Dennis "Søvnig" Johansen fanget under et tidligere opgør, hvor han er godt på vej til at gabe kæben af led, trak gardinerne ned i målet de sidste 20 minutter.

Simon Østergaard topscorer

Nørre Djurs HK vandt de sidste tyv minutter med 15-5, og ud over "Søvnig", der i attitude lever op til tilnavnet og nærmest med stoisk ro nulstiller skytterne, brillerede også talentet Simon Østergaard på højre fløj.
Ti mål scorede teknikeren Østergaard.
"Når vores forsvar er oppe, betyder det også, at Simon kan løbe contra, og så scorer han," siger Jakob Lunøe, der også var glad for at se U18 spilleren Kenneth Hovgaard på venstre fløj byde ind. Han scorede tre mål.
"Det var en dejlig sejr, som vi den grad trængte til. Vi fik vist, at når der bliver løftet af alle, kan vi godt vinde håndboldkampe. Nu skal vi følge op, når vi på fredag møder JAI hjemme. Den opgave skal vi også kunne løse."
Sejren betyder, at Nørre Djurs HK nu har samlet 12 point sammen og fortsat holder afstand til de to bundpladser.

"Missilet" var vådt

I forhold til sidste udekamp mod Hasle KFUM havde Nørre Djurs HK ændret på et par pladser. Kenneth Hovgaard og Anders "Missil" Olsen var med i stedet for Frederik Larsen og Anders Gleerup.
Hårdtskydende "Missil" Olsen, der sjældent får tid til at træne på grund af arbejde, skød imidlertid med våd krudt mod Stautrup og kom slet ikke på scoringslisten.
"Men godt, at Anders stiller sig til rådighed i sådan en kamp. Det er en positiv indstilling til tingene, som vi har brug for," roser Lunøe.
At indstillingen ikke fejler noget i Nørre Djurs HK er Kenneth Kristensen et andet godt eksempel på. Han havde egentlig fået forbud mod at spille, fordi han netop har fået opereret en visdomstand bort, men da det i anden halvleg så meget sort ud, deltog han i angrebsspillet og bidrog med tre afgørende mål.
De 25 mål fordelte sig på følgende:

  • Simon Østergaard 10
  • Kenneth Hovgaard 3
  • Kenneth Kristensen 3
  • Kasper Koust 3
  • Mikkel Eriksen 2
  • Andreas Aagaard 2
  • Kurt Sørensen 1
  • Lars Jakobsen (1)

null

Publiceret 28 January 2012 13:59