Makkerparret Per Thomsen (tv) og Karsten Andersen vender ikke ryggen til hverken Nørre Djurs HK eller håndboldbanen i sæson 2012/2013. De tager et år mere i traditionsklubben.

Makkerparret Per Thomsen (tv) og Karsten Andersen vender ikke ryggen til hverken Nørre Djurs HK eller håndboldbanen i sæson 2012/2013. De tager et år mere i traditionsklubben.

Nørre Djurs HK forlænger med trænerduo

Makkerparret Karsten Andersen og Per Thomsen tager endnu en sæson i Glesborg-klubben, hvor duoen også får ansvaret for andetholdet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Karsten Andersen og Per Thomsen skal også i sæsonen 2012/13 varetage træningen af de bedste herreseniorspillere i Nørre Djurs HK.
Det bliver duoens fjerde sæson i Glesborg-klubben, hvor man allerede på lang afstand af Nørre Djurs Hallen kan indsnuse duften af håndbold og harpiks.
"Vi har haft flere gode samtaler med Karsten og Per om fremtiden, og vi er nået til enighed om, at de fortsætter en sæson mere hos os," siger Peter Schumacher, bestyrelsesmedlem i Nørre Djurs HK med særligt ansvar for seniorafdelingen.

"Det 
er vi meget tilfredse med. De to har rykket os på herresiden, og de nyder stor opbakning hos spillerne."
Både Karsten Andersen og Per Thomsen har en længere historie i Nørre Djurs HK end de fire sæsoner som herretrænere. Karsten Andersen overtog således førsteholdet midtvejs i en sæson, og Per Thomsen har fungeret som ungdomskonsulent i klubben.

Får også ansvar for andetholdet

Hidtil har Karsten Andersen og Per Thomsen stået for de to ugentlige træninger af samtlige seniorspillere og ellers brugt det meste af deres krudt på førsteholdet, som i duoens første år rykkede op fra Jyllandsserien til 3. division.
Nørre Djurs HK overlevede flot den første sæson som divisionshold, medens det ser sværere ud i denne sæson, hvor mange langtidsskader har tyndet ud i toppen.
"Vi fik mange unge spillere op i seniortruppen forud for denne sæson, og de klarer sig fint på vores andethold i Serie 1. Næste år får vi også mange nye navne op, og derfor er det naturligt, at Karsten og Per også får ansvaret for andetholdet i næste sæson," siger Peter Schumacher.
Han konkretiserer: "Aftalen er, at mindst en af dem altid er med på sidelinien, når andetholdet spiller, hvis det ikke kolliderer med førsteholdets kampe."
 
 

Glidende overgang til ny træner

Det er samtidig planen, at der i løbet af 2012 skal kobles et tredje hjul på seniortruppen.
"Det kan være  yderligere en træner eller en spiller, som vi mener har trænerpotentiale, og som vi i klubben har planer om, skal afløse Karsten og Per, som cheftræner, når den tid kommer. Det sikrer en glidende overgang  på træner-siden," siger Peter Schumacher.
I det hele taget vil Peter Schumacher lægge op til, at der fremover bliver en tættere kommunikation med trænerne, bestyrelsen og ungdomskonsulent Henrik Elkjær fremover.
"Vi har aftalt, at Henrik og jeg samt Knud Ove Nielsen, der har ansvaret for at samle vores andethold i Serie 1, jævnligt holder møder med Karsten og Per for, at vi får koordineret tingene bedre i seniorafdelingen," understreger Schumacher.

null

Publiceret 23 January 2012 14:51