Unge Simon Østergaard glæder sig til at spille i et fyldt Grenaa Idrætscenter, og han er typen, der bliver inspireret af omgivelserne til at levere en stor præstation med gevind-skud, og jeg skal komme efter dig.

Unge Simon Østergaard glæder sig til at spille i et fyldt Grenaa Idrætscenter, og han er typen, der bliver inspireret af omgivelserne til at levere en stor præstation med gevind-skud, og jeg skal komme efter dig.

Håndboldfest:

Simon en ung boldjonglør på fløjen

Nørre Djurs HKs unge fløj Simon Østergaard har kvaliteterne til at blive ham, der gør forskellen i lørdagens lokalopgør i Grenaa Idrætscenter

Af
Af Lars Norman Thomsen

Simon Østergaard, 19, vendte før denne sæson tilbage til barndomsklubben. Tre år på Randers EliteSportscollege med daglig træning hver dag - bortset fra fredag - skolede den unge håndboldspiller tillige med, at han spillede på eliteniveau i tre år for Randers HH i ungdomsrækkerne.

“Det ophold har helt sikkert flyttet mig som håndboldspiller og menneske, og det har selvfølgelig hjulpet mig i overgangen fra ungdomsspiller til senior.”

Femten mål i debuten

Simon Østergaard debuterede med brask og bram i 3. division med 15 scoringer i sin første kamp efter hjemkomsten til Nørre Djurs Hallen.

Den statistik har han af gode grunde ikke kunnet leve op til siden, men han er fortsat umulig at holde nede på sine gode dage på fløjen i højre side.

Lynhurtig i spilopfattelsen, fintestærk  og med et skudrepertoire, som hans unge alder til trods allerede er særdeles veludviklet.

Foreløbig er han tilfreds med rollen som fløjspiller:

“Jeg har ikke fysik endnu til at spille back i 3. division,” lyder det selverkendende:

“Men jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg er tilbage i Nørre Djurs og mit gamle miljø.”

Simon Østergaard skal snart i gang med læse til pædagog. I Randers håber han.

“Men jeg fortsætter med at spille i Nørre Djurs,” lover han.

3 skarpe til Simon Østergaard: Hvem vinder lokalopgøret? “Jeg tror, det bliver meget tæt og en intens kamp, hvor det gælder om at komme fra start. Den kamp kan gå til begge sider, men jeg tror da, at vi vinder med en 3-4 mål.” ÅHG’s nøglespillere? “Jannek de Place har været godt spillende i denne sæson, og det samme har deres målmand, Florian Wichert. Det er to dygtige spillere.” Din egen sæson hidtil? “Jeg startede jo med 15 mål, men det handler om for mig, at jeg bliver mere stabil i mit spil. Når jeg ikke udfordrede noget mere i vores sidste kamp mod Viby, skyldes det, at vi var blevet bedt om at spille mere sikkert, men indrømmet jeg vil gerne have lov til at udfordre meget mere på fløjen.”

Publiceret 15 December 2011 07:30