Nørre Djurs HK's holdleder, Jakob “Posten” Lunøe, kunne søndag glæde sig over, at andetholdet i Serie 1 vandt stort i Romalt. Nu lader han og spillere op til håndboldbraget i Grenaa Idrætscenter.

Nørre Djurs HK's holdleder, Jakob “Posten” Lunøe, kunne søndag glæde sig over, at andetholdet i Serie 1 vandt stort i Romalt. Nu lader han og spillere op til håndboldbraget i Grenaa Idrætscenter.

Håndboldfest:

“Vi påtager os rollen som underdog”

Nørre Djurs HK's holdleder, Jakob Lunøe, har respekt for ÅHG og ser frem til en fight uden lige lørdag eftermiddag i Grenaa Idrætscenter

Af
Af Lars Norman Thomsen

Holdleder Jakob Lunøe eller “Posten”, som de kalder ham i Nørre Djurs HK, er en institution i klubben. En rigtig klubmand, der er skræddersyet til rollen, og som altid er der, når en af spillerne har brug for at blive nurset mentalt.

Den engagerede holdleder, der bor i Grenaa, ser frem til lørdagens dyst, som hans hold ikke rigtigt har råd til at tabe, hvis man tager et kig på stillingen i den meget jævnbyrdige 3. division.

“ÅHG må være favoritter, hvis vi kigger på stillingen (forskellen er to point, red.), og jeg har også stor respekt for hjemmeholdet, der har et gennemrutineret hold, og i søndagens kamp havde fundet Kristian Larsen frem igen.”

Forsvaret skal op i gear

Nørre Djurs HK har det dog med at kunne skrue op for blusset, når musikken spiller, og der er fyldt op på lægterne, og godt nok er holdleder Lunøe indforstået med, at hans hold påtager sig rollen som underdog: “Det har vi det bedst med”, men han tror også fuldt og fast på, at spillerne kan lægge de 25 procent på i ydeevne, som har manglet i flere kampe i dette efterår.

“Vi skal nok være der, og spillerne glæder sig helt vildt til kampen. Hvis vi kan få vores forsvarsspil til at fungere, og vores målmænd til at tage fra, har vi bestemt muligheder for at vinde.”

Jannek skal stækkes

Jakob Lunøe er ikke meget for at tale om enkelte spillere hos ÅHG, men han fremhæver holdets topscorer, Jannek de Place, som en nøglespiller i angrebsspillet, og han skal holdes nede.
“Jannek er livsfarlig, hvis han kommer inden for tremeter-linien, og han er hurtig på fødderne og god til både at organisere og afslutte,” roser Lunøe.

“Men vi har nok at gøre med at kigge på os selv,” understreger Lunøe, der afviser, at hårdtskydende Anders “Missil” Olsen bliver gravet frem fra gemmerne.

“Det tror jeg ikke, og han er vist også skadet.”

Jakob Lunøe tager ikke pokerface på. Heller ikke, når han bliver bedt om at forholde sig til, at U18-spilleren Kenneth Hovgaard vil optræde på holdkortet.

“Måske en mulighed, men det ved jeg først efter torsdagens træning.”

Lørdag mødes Aastrup/Hammelev-Grenaa og Nørre Djurs HK igen i det klassiske lokalopgør i 3. division for herrer. Klokken 15 duellerer de to lokale hold i Grenaa Idrætscenter. Der forventes 8-900 tilskuere til opgøret.

Publiceret 14 December 2011 23:46