Nørre Djurs HKs trænerduo, Per Thomsen (tv.) og Karsten Andersen, fanget i et koncentreret øjeblik, vil gerne fortsætte samarbejdet med norddjurslændingene. Trænerkabalen er løst inden nytår, lover bestyrelsesmedlem Peter Schumacher.

Nørre Djurs HKs trænerduo, Per Thomsen (tv.) og Karsten Andersen, fanget i et koncentreret øjeblik, vil gerne fortsætte samarbejdet med norddjurslændingene. Trænerkabalen er løst inden nytår, lover bestyrelsesmedlem Peter Schumacher.

Håndbold:

Trænerkabale i Nørre Djurs går op inden nytår

Den nuværende trænerduo, Karsten Andersen og Per Thomsen, er interesseret i at fortsætte som trænere for Nørre Djurs HKs 3. divisions herrer, men der arbejdes med flere mulige løsninger

Af
Af Lars Norman Thomsen

Peter Schumacher, bestyrelsesmedlem i Nørre Djurs HK, forventer, at der inden nytår er lavet aftale med de mennesker, der skal træne klubbens seniorherrer efter sommerferien 2012.
"Vi har flere modeller i spil, men vi er ikke i mål endnu," indrømmer Peter Schumacher.
Den nuværende trænerduo for klubbens 3. divisions herrer, Karsten Andersen og Per Thomsen, er, ifølge Peter Schumacher, interesseret i at fortsætte samarbejdet, der til maj 2012 har strakt sig over tre år i denne omgang.
"Vi har haft en snak med Karsten og Per, og ved, hvor vi hver især har hinanden, men lige nu overvejer vi, hvad vil vil, fordi der er mange hensyn at tage," noterer Peter Schumacher, og henviser til vigtigheden af at sikre en kobling mellem de to bedste seniorhold i 3. division og Serie 1 og klubbens U18 drenge.
"Det kan sagtens være, at både Karsten og Per fortsætter eller en af dem måske. Som sagt arbejder vi med flere muligheder og har som ambition at kunne melde noget ud inden nytår," lyder det hemmelighedsfuldt.

Tilfreds med udbyttet

Før lørdagens lokalopgør mod Aastrup/Hammelev-Grenaa i Grenaa Idrætscenter har Nørre Djurs HK samlet 10 point i de hidtil spillede ti kampe.
En præstation, som Peter Schumacher ikke tøver med at godkende.
"Jeg havde gerne set, at vi havde haft 3-4 point mere, men må også være realistisk. Vi har fire stamspillere ude med længerevarende skader, og det har selvfølgelig kostet, men vinder vi på lørdag i Grenaa, ser det fornuftigt ud," siger Peter Schumacher.
Til lørdagens kamp er det udelukket, at unge Anders "Missil" Olsen bliver hidkaldt som joker. Den unge skytte, som på grund af arbejde har været stort set afskrevet i denne sæson, kom forleden hjem fra Norge med et skadet kraveben.
"Det er sandsynligvis brækket," fortæller Schumacher.
"Vi spiller med dem, der er til rådighed, de skal nok være der på lørdag, men vi er selvfølgelig også på udkig efter mulige forstærkninger til anden halvdel af turneringen. Det er bare sådan, at spillere, der kan forstærke et 3. divisionshold ikke ligefrem hænger på træerne."

Mere haltid nødvendigt

Peter Schumacher erkender, at skal klubbens elitespillere have mulighed for at udvikle sig yderligere, kræver det mere træningstid i Nørre Djurs Hallen.
"Vores seniorspillere træner stabilt og godt to gange om ugen i halvanden time hver gang, men det er bare ikke nok, hvis man skal udvikle sig videre på det niveau."
"Vores politik i Nørre Djurs HK er, at der ikke skal gøres forskel på de enkelte hold, men vi har efterhånden så mange medlemmer, at det kniber med at finde træningstider. Derfor håber vi på, at der kan findes en løsning med en hal mere inden for en overskuelig tidshorisont."
Bestyrelsen bag den selvejende hal, Nørre Djurs Hallen, har længe arbejdet på at finde et bæredygtigt økonomisk grundlag til at bygge en ny hal for, men der er, ifølge Schumacher, fortsat et stykke vej, før der kommer noget konkret på bordet.

Publiceret 13 December 2011 10:21