André Nielsen nettede tre gange for Nørre Djurs HKs U18-drenge, men det forhindrede ikke, at AIA/Tranbjerg kunne trække sig tilbage med en 21-20 sejr.

André Nielsen nettede tre gange for Nørre Djurs HKs U18-drenge, men det forhindrede ikke, at AIA/Tranbjerg kunne trække sig tilbage med en 21-20 sejr.

Håndbold:

Nørre Djurs HKs divisions-drenge skal stramme balderne

Et 20-21 nederlag til AIA/Tranbjerg i lørdagens hjemmekamp betyder, at Nørre Djurs HKs U18-drenge nu har kniven for struben

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's U18-drenge skal slutte blandt fire bedste hold i holdets 2. divisions-række i efteråret for at være sikker på at få divisionsstatus i foråret 2012.
Lige nu opfylder drengene kriteriet, men efter lørdagens nederlag i Nørre Djurs Hallen til bundholdet AIA/Tranbjerg på 20-21 (10-13) er Nørre Djurs HK imidlertid kun et point foran TMS og AIA/Tranbjerg før de to sidste spillerunder.
Næste weekend gælder det TMS på udebane, og her kan Nørre Djurs HK med en sejr sikre fortsat divisionsstatus, hvis det mager sig sådan, at AIA/Tranbjerg også taber sin næstsidste kamp.
Taber Nørre Djurs HK til TMS er holdet derimod ikke længere selv herre over tingene.

Opad bakke

I lørdagens kamp haltede hjemmeholdet bagefter frem til midten af anden halvleg, hvor det lykkedes at udligne den føring, som AIA/Tranbjerg havde skabt sig indtil da.
Desværre for Nørre Djurs HK lykkedes det ikke at holde hovedet koldt i slutfasen, hvor AIA/Tranbjerg med små to minutter tilbage bragte sig foran 21-20, og den beskedne føring holdt hele vejen hjem.
"AIA/Tranbjerg var stærkere end da vi mødte dem på deres bane og vandt," erkender den ene af Nørre Djurs HKs U18-trænere, Henrik Elkjær.
"De havde blandt andet fået en meget dygtig spiller med, som løftede deres hold betydeligt, men vi har nu kun os selv at takke for, at vi tabte den kamp."
Henrik Elkjær var især utilfreds med spillernes indstilling i perioder.
"Håndbold er en holdsport, og det vil vi gerne have afspejler sig i vores spil. Derfor nytter det ikke noget, at alt for mange spillere hver gang, der bliver lavet en fejl, nærmest forsøger at give skylden videre til sidemanden i stedet for at tage et ansvar for at få tingene til at fungere. Det skuffede mig meget," siger en ærlig Elkljær.
 

Spillermøde efter kampen

Den skuffende indstilling betød, at trænertrioen Henrik Petersen, Bent Frey og Henrik Elkjær umiddelbart efter kampen satte sig sammen med spillerne og tog en snak om indsatsen og indstillingen.
"Vi spurgte spillerne, om de fortsat var enige med os i, at vores mål i efteråret er at kvalificere os til at spille 2. division igen efter nytår," fortæller Henrik Elkjær.
"Det blev der nikket til bordet rundt, og der var også enighed om, at vi i de to sidste kampe mod TMS og Skovbakken hver især skal tænke på holdet mere end at falde over hinanden og komme med dumme undskyldninger, så nu er tavlen hvisket ren, og vi er parate til at hente to point i TMS næste weekend," forventer Elkjær.
Den talentfulde venstrefløj, Keneth Hovgaard, blev topscorer med ni mål i lørdagens opgør. Frederik Lyng scorede fire gange, André Nielsen 3.
Der har været snak om, at topscorer Kenneth Hovgaard skulle have kampe på klubbens bedste herreseniorhold i 3. division, hvor der netop på venstrefløj har været problemer med at finde den rette mand med mål i næverne.
Til det siger Henrik Elkjær, der også er ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK: "Så længe vi har U18- drenge, spiller Kenneth og de øvrige, der har alderen til det, på dette hold. Det er vores politik i klubben, men selvfølgelig kan det blive aktuelt, at Kenneth får nogle kampe i 3. division, hvis det vel at mærke passer ind i kampplanen for U18-drenge."

Publiceret 26 November 2011 23:26