Ungdomskonsulent Henrik Elkjær lover et festfyrværkeri af håndbold, sjove aktiviteter og god stemning på lægterne i weekenden i Nørre Djurs Hallen.

Ungdomskonsulent Henrik Elkjær lover et festfyrværkeri af håndbold, sjove aktiviteter og god stemning på lægterne i weekenden i Nørre Djurs Hallen.

Bulder og brag i Nørre Djurs Hallen

Nørre Djurs HK har ekstra i godteposen til weekendens to hjemmestævner

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK lover publikum og spillere en totaloplevelse ved weekendens to hjemmestævner, hvor klubbens mange håndboldspillere skal vise deres færdigheder på halgulvet lørdag og søndag.
"Søndag kører vi en juletombola med gode præmier," lover ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær.
Der vil også være gratis kaffe og kage til alle fremmødte forældre, og sidst men ikke mindst løber alle klubbens hjemmehold fælles på banen sammen med gæsterne til høj musik og præsentation.
Både lørdag og søndag bliver der ligeledes musik og speak til alle kampene.
Søndag eftermiddag møder Nørre Djurs HK's håndboldherrer i 3. division topholdet Randers HH, og der er ikke tvivl om, at topholdet vil blive "budt velkommen" i "hulen" - Nørre Djurs Hallen med manér. Den slags plejer at tænde hjemmeholdet, der med garanti vil blive bakket op af et stort publikum og ligeledes klubbens trofaste cheerleaders.

De dansende cheerleaders vil flere gange i løbet af søndag eftermiddag få plads på halgulvet til at vise deres kunnen.
Om eftermiddagen kan publikum også deltage i konkurrencen ærteposekast.
 
 
 

Velbesøgt julebanko

I sidste weekend havde Nørre Djurs HK inviteret til et velbesøgt julebanko med mange motiverende gevinster - blandt andet et gavekort på en rejse, værdi 2.000 kroner, et gavekort til Sund Livsstil, værdi 2.700 kroner og en kontantgevinst på 2000 kroner.

De mange sponsorerede gevinster vidner om den gode opbakning, som Nørre Djurs HK har i lokalområdet.

"Vi takker selvfølgelig alle vores mange sponsorer for god opbakning og glæder os til at udvikle arrangementet endnu mere til næste år", siger Henrik Elkjær,

Publiceret 24 November 2011 13:06