Kasper Koust Jespersen (3) var mastermind i marken, da Nørre Djurs HK kom tilbage på sejrssporet igen med 31-22 sejren over Stautrup.

Kasper Koust Jespersen (3) var mastermind i marken, da Nørre Djurs HK kom tilbage på sejrssporet igen med 31-22 sejren over Stautrup.

Håndbold:

Høj Sol(berg) over Stautruphallen

Målmand Stefan Solberg plankede det meste, da Nørre Djurs HK kickstartede sæsonen i 3. division Herrer

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter to pauvre indsater mod JAI og TMS, der resulterede i to klare nederlag, skulle de bedste herrespillere i Nørre Djurs HK finde tilbage over isen, da holdet gik på banen til dagens kamp mod Stautrup i Stautruphallen.
Og turen over isen gik den direkte vej uden underlige udfald eller gummiarm.
Lad os bare røbe, at Nørre Djurs HK leverede en indsats, som samtlige spillere kunne være mere end bekendt.
En sejr på 31-22 efter pauseføring 19-10 fortæller om en kamp, hvor Nørre Djurs HK specielt i første halvleg lod ingen i tvivl om, at holdet kan være med i den bedste halvdel i den stærkt besatte 3. divisions-kreds.
"Vi havde haft to gode træninger og kort mindet hinanden om, at nu var det alvor, men ellers ikke kigget bagud mod de to sidste kampe," fortæller Nørre Djurs HK's holdleder Jakob Lunøe.
"Men jeg skal love for, at alle meldte sig ind i Stautrup. Der var en verden til forskel i præstationerne sammenlignet med de sidste kampe."

Koust og Solberg gik forrest

Målmand Kent Solberg, der nu har afsluttet fodboldsæsonen i Hornbæk SF og derfor har tid til at koncentrere sig fuldt ud om håndbolden, leverede en præstation helt i top.
"Hans redningsprocent lå vel på omkring de 60, men som han også selv sagde det bagefter, så var forsvaret også på tæerne fra start, og derfor løftede det også hans præstation," siger Lunøe.
Også Kasper Koust leverede en perfekt indsats. Forsvarsmæssigt gik han i spidsen og sloges sammen med Lars Jakobsen og Mikkel Eriksen på de vitale pladser, og i angrebet blev universalspilleren noteret for seks rene mål på bare seks skud - de fem i første halvleg.
"Koust er altid en, vi kan regne med. Meget seriøs og parat til at være der, hvor træneren placerer ham," roser Lunøe.

Kasper Koust er ikke en spiller, som leverer spektakulære tv-scoringer, men hans indstilling og evne til at give alt til holdet, gør ham måske til Nørre Djurs HKs vigtigste spiller.

Kun bagud en gang

Nørre Djurs HK var kun bagud en gang i kampen. Ved stillingen 1-0. Herefter var det hjemmeholdet som måtte halse efter et tændt udehold, som spillede koncentreret og angrebsmæssigt i et højt tempo.
"Alle gav og tog i begge ender. Vi havde ingen fra flinkeskolen med på holdkortet i den kamp, og det var faktisk en fornøjelse at kigge på," siger en glad Jakob Lunøe.
Pauseføringen på 19-10 kom aldrig i fare i anden halvleg, hvor udeholdet gik lidt ned i kadence i begge ender.
"De kom aldrig tæt på i anden halvleg, hvor vi blot brugte energi på at køre sejren hjem".
Alle ni markspillere hos Nørre Djurs HK kom på scoringslisten - også Jesper Kurtzmann, der ellers har haft sine problemer fra venstrefløjen hidtil, men i denne kamp tankede selvtillid med tre scoringer og ved at tilkæmpe sig et par straffekast.
På søndag får Nørre Djurs HK besøg af rækkens ubesejrede tophold, Randers HH, og derfor var sejren i Stautrup det bedste afsæt til den kamp.
"Nu kan vi gå til mødet med Randers HH  med selvtillid, og jeg er ikke i tvivl om, at kan vi vise samme vildskab og gode spil som mod Stautrup, bliver en sjov søndag eftermiddag i Nørre Djurs Hallen," siger en optimistisk Jakob Lunøe.
 

Kampfakta: Stautrup - Nørre Djurs HK 3. division Herrer. Resultat: 22-31 (10-19) Målscorere Nørre Djurs HK: Kasper Koust Jespersen 6 Henning Poulsen 6(2) Simon Østergaard 6 Lars Jakobsen 4 Mikkel Eriksen 3 Jesper Kurtzmann 3 Kenneth Kristensen 1 Andreas Aagaard 1 Kurt Sørensen 1 Nørre Djurs HK var uden Anders "Missil" Olsen, der var forhindret på grund af arbejde.

Publiceret 20 November 2011 20:50