Holdleder Jakob Lunøe var skuffet over spillernes indstilling og håber nu på en trodsreaktion i søndagens udekamp mod Stautrup.

Holdleder Jakob Lunøe var skuffet over spillernes indstilling og håber nu på en trodsreaktion i søndagens udekamp mod Stautrup.

Håndbold:

Nørre Djurs HK mejet ned i egen hule

Tidligere Aarhus-rådmand Gert Bjerregaard og hans crew fra TMS var bondesnu i Nørre Djurs Hallen, hvor gæsterne tilføjede værterne et nederlag på 27-21

Af
Af Lars Norman Thomsen

Fredag aften i en fyldt Nørre Djurs Hallen er traditionelt en heksekeddel for et gæstende udehold, når de lokale håndboldherrer i 3. division fra Nørre Djurs HK inviterer.
Der var også lagt op til en stor håndboldaften i fredags i den lille hal, men hjemmeholdet er lige nu helt nede i kulkælderen, som holdleder Jakob Lunøe formulerer det, og det er holdet fortsat efter fredagens præstation.
Gæsterne fra Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK (TMS) med den tidligere rådmand i Aarhus, Gert Bjerregaard, som bagerste skanse, lod sig ikke gåpå af den tætte stemning, og vandt realtivt let med 27-21 efter, at Nørre Djurs HK faktisk havde ført 13-12 ved pausen.
"Det var meget skuffende, og det tager noget tid at komme over sådan noget møg," erkender holdleder Lunøe.
 

Okay første halvleg

Nørre Djurs HK måtte undvære krumtappen i forsvaret, Lars Jakobsen, som var på jagtrejse, og det samme var den ene halvdel af trænerduoen, Per Thomsen.
Det betød comeback til Martin Siig.
"Vi spillede lidt op og ned i første halvleg, var bagud 7-10, men på en god slutspurt kunne vi gå til pause med en føring på et mål," fortæller Jakob Lunøe.
Pausen kom dog ikke til at gøre ekstra underværker. Tværtimod, for hjemmeholdet kom aldrig ud af starthullerne. I det første kvarter af anden halvleg scorede Nørre Djurs HK således kun beskedne to mål, medens TMS nettede ti gange.
Bagud 15-22 var løbet kørt, og trods en god periode mod slutningen, hvor Nørre Djurs HK kun var nede med tre mål, var TMS snu nok til at trække tiden i den sidste fase af kampen. Gert Bjerregaard fik tørret gulvet af for sved et hav af gange, og dermed fik hjemmeholdet aldrig mulighed for at få tempoet skruet afgørende i vejret.
"Det var en forfærdelig offday for stort hele holdet," siger Jakob Lunøe, der savnede tænding og vildskab hos hovedparten af spillerne.
"Efter min mening var indstillingen for dårlig, og når man mangler 15-20 procent i maksimal ydeevne, vinder man måske i Serie 1 og Jyllandsserien, men aldrig i 3. division."

Et wake-up call

Nørre Djurs HK mangler fodrappe spillere, som Henrik Petersen og Henrik Elkjær, der begge sidder ude med længerevarende skader, men savnet af de to kulturbærere vil Jakob Lunøe ikke give skylden for, at holdet ikke har præsteret i de to sidste kampe.
"Vi spiller også lige nu med en Kenneth Kristensen, som ville have allerbedst af at holde pause for at skåne sit dårlige knæ, og vi har en Rene Høyer, der efter sin korsbåndsskade og pause på et år, kæmper for at finde formen, men vi har en stærk nok trup til at bære det," mener Lunøe.
"Vi har altid været gode til at rykke tættere sammen i bussen i Nørre Djurs HK, når det så sort ud, så mon ikke, at vi går ud og leverer en superpræstation, når vi søndag møder Stautrup på udebane," spørger en trods alt optimistisk holdleder.
"Jeg forventer det faktisk, for vi skal til at have point igen, når nu rækken er så tæt, som den er."
Nørre Djurs HK's andethold i Serie 1 tabte i weekenden til Hornslet med 24-26. Her leverede den unge målmand, Frederik Fisker, en god præstation, ifølge Lunøe.

Kampfakta: Nørre Djurs HK - TMS 3. division Herrer Resultat: 21-27 (13-12) Målscorere Nørre Djurs HK: Simon Østergaard 6 Kasper Koust 4 Mikkel Eriksen 4 (2) Anders "Missil" Olsen 2 Andreas Aagaard 2 Kurt Sørensen 2 Rene Høyer 1

Publiceret 14 November 2011 22:39