Kasper Koust og det meste af Nørre Djurs HK mandskabet skuffede fælt i søndagens kamp mod JAI.
Arkivfoto.

Kasper Koust og det meste af Nørre Djurs HK mandskabet skuffede fælt i søndagens kamp mod JAI. Arkivfoto.

Håndbold:

Jammerlig præstation af Nørre Djurs HK

Annekshallen i Aarhus har aldrig været norddjurslændingenes livret, og det er den fortsat ikke efter søndagens forsmædelige 30-21 nederlag til JAI

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK måtte undvære veteranen og playmakeren Henning Poulsen i søndagens kamp mod JAI på grund af en fiberskade. Til gengæld var der comeback til Anders "Missil" Olsen, der har ligget stille længe på grund af uddannelse og arbejde.
Norddjurslændingene var på forhånd enige om, at det gamle kompleks med at spille elendigt i Annekshallen i Aarhus nu burde være en saga blot, og holdet fik da også en okay start med en 4-2 føring efter fem minutters spil.
Hjemmeholdet, der kun havde opnået et sølle point i de første fem turneringsrunder, var dog ikke indstillet på at lade Nørre Djurs HK slippe så let.
Som halvlegen skred fik JAI momentum i takt med, at udeholdets forsvar blev mere og hullet som en si.
"Jeg ved ikke hvorfor, men vores forsvarsindsats var helt uden den sædvanlige gejst og fight, og det kom til at koste, at vi var alt for søde. En udvisning fortæller alt," siger Nørre Djurs HK's holdleder Jakob Lunøe.
En godt spillende Mikkel Eriksen og Nørre Djurs HK's bedste i denne kamp, unge Andreas Aagaard, sørgede i forening for, at Nørre Djurs HK kun var nede med 14-12 pausen.

Nedtur efter pausen

JAI scorede anden halvlegs tre første mål og kom også foran 20-15, før Nørre Djurs HK begyndte at slås for sagen.
Udeholdet reducerede til 20-18 og brændte så et straffekast.
"Det slog os helt ud, og resten af kampen var en ynk fra vores side," siger Lunøe, der noterede et hav af simple, tekniske fejl.
"Det var skidt. Simple afleveringer blev tabt ud over sidelinien, og vores tekniske niveau var generelt for lavt."
I slutfasen slog Nørre Djurs HK helt op i banen, og dermed løb JAI en storsejr hjem på 30-21.
"Det var en kollektiv offday, hvis vi ser bort fra Mikkel Eriksens indsats i første halvleg, og Andreas Aagaards i hele kampen," lyder det ærligt fra Jakob Lunøe, der især var skuffet over, at forsvaret var så ringe og svigtede de to målmænd, Klaus Allermann og Stefan Solberg, eftertrykkeligt.
"Der var ikke meget blod, sved og tårer over ret meget i vores præstation. Vores bundniveau er simpelthen for lavt, og det skal der laves om på, når vi møder TMS i næste spillerunde på hjemmebane."
Jakob Lunøe er ikke i tvivl om seks spillerunder henne, at rækken bliver særdeles jævnbyrdig, og derfor skal antallet af miserable kampe minimeres for, at Nørre Djurs HK kan holde sig oven vande i den bedste halvdel af rækken.


Kampfakta: JAI-Nørre Djurs HK 3. dvision Herrer Søndag 6. november 2011 Målscorere Nørre Djurs HK: Andreas Aagaard 6 Mikkel Eriksen 5 Kasper Koust 3 Simon Østergaard 3 Kurt Sørensen 2 Lars Jakobsen 1 Anders "Missil" Olsen 1

Publiceret 07 November 2011 23:00