Han er en rutineret ræv, Lars Jakobsen (6), der fortsat bliver tændt, når en håndboldkamp kører på de høje nagler.
Modspilleren i dette tilfælde er Aastrup-Hammelev/Grenaas Alf Sørensen fra sidste sæsons lokalopgør.

Han er en rutineret ræv, Lars Jakobsen (6), der fortsat bliver tændt, når en håndboldkamp kører på de høje nagler. Modspilleren i dette tilfælde er Aastrup-Hammelev/Grenaas Alf Sørensen fra sidste sæsons lokalopgør.

Håndbold:

En gammel ræv og en lidt yngre Mikkel førte sig frem

Lars Jakobsen og Mikkel Eriksen var de store spillere, da Nørre Djurs HK torsdag aften besejrede Hasle KFUM med 28-22

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's spillere havde ild i øjnene, da de torsdag aften gik på banen i Nørre Djurs Hallen til opgøret i 3. division for herrer mod Hasle KFUM.
Nederlaget mod HK Aarhus Nord for små 14 dage siden skulle revancheres.
"Vi gav hinanden håndslag på, at indsatsen mod Aarhus Nord var for slap, og nu skulle vi vise vores trofaste hjemmepublikum, at det var en enlig svale," fortæller holdleder Jakob Lunøe.
Et tændt hjemmehold var "på" fra første fløjt mod de hurtigtspillende og kontrastærke aarhusianere.
En føring på 6 - 4 blev hurtigt konverteret til 13-5 i hjemmeholdets favør, og ved halvleg var Nørre Djurs HK foran 16-10.
Veteranen Lars Jakobsen med erfaring fra den bedste danske liga og tysk håndbold gik sammen med Mikkel Eriksen i spidsen i både forsvar og angreb.
"Begge var nærmest ustyrlige og udgjorde både en stærk blok i forsvaret sammen med Kasper Koust samtidig med, at de nærmest skiftedes til at score i den modsatte ende," roser Jakob Lunøe.
 

Gamle Allermann klappet ud

I målet stod 45-årige Klaus Allermann en kamp, der fik tilskuerne til at rejse sig i begejstring og klappe taktfast, da veteranen blev taget ud ti minutter før tid og overlod pladsen til Stefan Solberg.
Ingen af de to keepere har været meget med på træningsbanen hidtil. Allermann på grund arbejde, Solberg, fordi han først vil gøre fodbolden færdig - han er aktiv hos Hornbæk i Jyllandsserien.
"Det siger meget om Allermann, at han kom kørende hjem til kampen fra LaLandia i Billund, hvor han var på ferie med familien. Det kalder jeg høj klasse," siger Lunøe.
Der var også comeback til Rene Høyer, som har været ude et år med en korsbåndsskade.
Nørre Djurs HK fortsatte stilen efter pausen.
Hasle KFUM scorede godt nok de tre første mål, men så strammede hjemmeholdet igen skruen anført af den gamle ræv og hans lærling.
"Vi førte 27-18 mod slutningen og slappede så lidt af, så vi sluttede med at vinde 28-22, men sejren var aldrig i fare," anfører Jakob Lunøe.
 

Seks spillere om 28 mål

Lars Jakobsen blev topscorer for Nørre Djurs HK med 9 mål, Mikkel Eriksen fulgte efter med 8, Simon Østergaard med 4, Kasper Koust og Henning Poulsen med hver 3 og Kenneth Kristensen med 1.
"Vi havde råd til at spare flere spillere, fordi de, der var på banen, gjorde det så fremragende," siger Jakob Lunøe.
Med seks point efter fire spillerunder er holdlederen tilfreds med sit crew.
"Det var lige sådan en start, vi havde drømt om, men nu skal vi holde ved og fortsatte den træningsindsats, som der blevet lagt for dagen op til kampen mod Hasle."
I næste spillerunde gælder det Bjerringbro på udebane.
"Nogle unge gutter, men dem skal vi nok kyse, hvis vores forsvar kommer til at stå ligeså godt, som torsdag aften," siger en optimistisk Lunøe.

Publiceret 21 October 2011 20:23