Veteranen Lars Jakobsen i forgrunden og de øvrige Nørre Djurs HK'ere leverede en skidt indsats mod HK Aarhus Nord.

Veteranen Lars Jakobsen i forgrunden og de øvrige Nørre Djurs HK'ere leverede en skidt indsats mod HK Aarhus Nord.

Håndbold:

Store klø til Nørre Djurs HK

Norddjurslændingene var helt uden gnist, da holdet søndag tabte med hele 35-20 til HK Aarhus Nord

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's 3. divisionsherrer leverede en tåkrummende indsats i søndagens udekamp mod HK Aarhus Nord.

Aarhusianerne spillede Nørre Djurs HK ud af banen og vandt 35-20 efter pauseføring 14-8.
"Aarhus Nord spillede en flot kamp, medens vi bare stod og kiggede på. Ingen formåede at hæve sig over gennemsnittet," siger en skuffet holdleder Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK var foran 1-0 efter fem minutters spil, men kunne, ifølge Lunøe, sagtens have været bagud 5-1, fordi forsvaret fra første spilsekvens var på hælene.
"Vi var uden gnist og tænding og efter at have været bagud 6-4 efter et kvarter, rykkede Aarhus Nord også fra os," fortæller Jakob Lunøe.
 

Dårlig træningsindsats

Foran 14-8 ved pausen løb Aarhus Nord ved hurtigt angrebsspil helt fra norddjurslændingene, som slog op i banen i slutfasen.
"Vi må glemme alt om den kamp, og så må spillerne tage revanche på træningsbanen i denne uge. Fremmødet den sidste halvanden uge har bare ikke været godt nok, og det går ikke i 3. division," lyder det fra Jakob Lunøe.

Trænerduoen Per Thomsen og Karsten Andersen har også gjort spillerne opmærksomme på, at håndbold på det plan betyder træning to gange om ugen, hvis det skal batte af noget i kampene.
Nørre Djurs HK var uden en skadet Kennetk Kristensen mod Aarhus Nord. Han blev erstattet af Martin "Bondemanden" Jensen, men netop Kenneth Kristensens fandenivoldskhed og skudstyrke var hårdt savnet, og Jakob Lunøe håber, at han er klar igen, når Nørre Djurs HK efter en kamppause på 10-11 dage møder Hasle KFUM torsdag 20. oktober i Nørre Djurs Hallen.
"Vi skal have nogle gode træningspas før den kamp, og så må vi se, om der er spillere fra andetholdet, som vil byde sig til," siger Lunøe.
Nørre Djurs HK's andethold i Serie 1 vandt søndag over Hadsten på udebane 20-18 efter en god fight.
U18 spillerne Rasmus Bording, André Nielsen og målmand Kasper Hansen var med og leverede en god figur.

Den stærke fløj på U18-holdet, Kenneth Hougaard, skulle også have været med, men han væltede på cykel og slog sig så alvorligt, at håndbold ikke var på dagsordenen for hans vedkommende.

Publiceret 10 October 2011 17:36