Nørre Djurs HK's talentfulde styrmand Henrik Petersen er ude resten af sæsonen på grund af en overrevet achillessene i den ene fod.

Nørre Djurs HK's talentfulde styrmand Henrik Petersen er ude resten af sæsonen på grund af en overrevet achillessene i den ene fod.

Endnu en Henrik langtidsskadet hos Nørre Djurs HK

Allround-spilleren Henrik Petersen har revet achillessenen over i den ene fod og er ude resten af sæsonen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's 3. divisionsherrer må klare sig uden deres Henrik'er i denne sæson.
Først rev den hurtige fløjspiller, Henrik "Lucky Luke" Elkjær, korsbåndet i knæet over i en Serie 4-fodboldkamp for Stenvad, da håndboldsæsonen var afsluttet, og dermed var en operation nødvendig.

Exit håndboldtræning og -kampe, og goddag til genoptræning det meste af et års tid.
En anden Henrik, playmakeren og altmuligmanden Henrik Petersen, døjede det meste af sidste sæson med en beskadiget tommelfinger. Mod slutningen blev fingeren opereret, og styrmanden sad ude i de sidste kampe.

Henrik Petersen nåede med, da forberedelserne til denne sæson gik i gang, men umiddelbart før turneringsstarten var den teknisk dygtige spiller igen uheldig. Ved et træningsstævne rev han achillessenen i den ene fod over. En ny operation var uundgåelig, og nu kan han ligesom navnebroderen se frem til et års genoptræning.
"Meget uheldigt og synd for begge," siger holdleder Jakob Lunøe.
"Heldigvis har vores bredde sjældent været bedre med de mange ynglingespilleres ankomst til seniortruppen, og desuden har vi fået Jesper Kurtzmann tilbage efter en skade, Rene Høyer efter et års pause på grund af et overrevet korsbånd i knæet, og endvidere er Martin Siig vendt hjem til Nørre Djurs fra Grenaa."
De to gange Henrik kan passende gøre hinanden selskab på lægterne, når Nørre Djurs HK i aften - fredag - møder Søften GF i Nørre Djurs Hallen.

Publiceret 30 September 2011 07:15