Ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær, der også er af trænerne for klubbens U18-drenge, var fint tilfreds med, at drengene søndag kvalificerede sig til at spille med i 2. division i den kommende vintersæson.

Ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær, der også er af trænerne for klubbens U18-drenge, var fint tilfreds med, at drengene søndag kvalificerede sig til at spille med i 2. division i den kommende vintersæson.

Nørre Djurs igen med i 2. division

Klubbens U18-drenge kiksede i første forsøg, men søndag blev pladsen som divisionshold sikret

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's U18-drenge spiller i 2. division i den kommende sæson. Ved søndagens kvalifikationsstævne i Grenaa Idrætscenter lykkedes det drengene at slutte som nummer to sammenlagt blandt de fire deltagende mandskaber.

Nørre Djurs HK lagde ud med at besejre fællesholdet TÅIF/Grenaa/Aastrup-Hammelev med 19-18 efter en spændende kamp, der slet ikke tegnede til at blive spændende i starten, hvor Nørre Djurs HK var foran med 9-2 og 10-6 ved pausen.

En god start af TÅIF/Grenaa/Aastrup-Hammelev på anden halvleg skabte imidlertid spænding om udfaldet, og da der manglede halvandet minut var stillingen 18-18 med TÅIF/Grenaa/Aastrup-Hammelev i boldbesiddelse.

Heldigvis for Nørre Djurs HK var sidste skanse, Kasper Hansen, stærkt spillende i rammen, og han sluttede kampen af med at sende Kenneth Hougaard af sted med en lang kontraaflevering, som Hougaard udnyttede iskoldt til at score til slutresultatet 19-18.

Ebeltoft blev kørt over

I den næste kamp mødte Nørre Djurs HK et andet lokalt hold, Ebeltoft, der havde tabt sin første kamp med 17-20 til Alliancen.

Måske havde nederlaget pillet lysten og energien ud af holdet fra Syddjurs Kommune. Nørre Djurs HK havde relativt let ved at vinde hele 22-12, og da Alliancen samtidig besejrede TÅIF/Grenaa/Aastrup-Hammelev med 19-13, var resultatet i det indbyrdes møde mellem Nørre Djurs HK og Alliancen kun af kosmetisk betydning, fordi begge hold på forhånd var sikret kvalifikation til 2. division.

Målet nået

Det blev Alliancen, der trak det længste strå og med en sejr på 23-19 løb med førstepladsen ved kvalifikationsstævnet.

Nørre Djurs HK løb ind i et par skader undervejs, og blandt andet måtte forsvarsklippen Rasmus Bording ud på bænken på nogle uheldige tidspunkter.

TÅIF/Grenaa/Aastrup-Hammelev sikrede sig med en sejr på 24-15 over Ebeltoft tredjepladsen.

"Men set over hele dagen var det en rigtig flot dag. Der blev kæmpet flot, og vi fik den kvalifikation, som vi har kæmpet for hele opstarten," siger ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær, som også er tilknyttet U18-truppen som en del af en trænertrio.

Publiceret 12 September 2011 14:36