Nørre Djurs HK må i den kommende vintersæson i 3. division undvære holdets bedste kontraspiller, Henrik Elkjær, der er ude med en korsbåndsskade.

Nørre Djurs HK må i den kommende vintersæson i 3. division undvære holdets bedste kontraspiller, Henrik Elkjær, der er ude med en korsbåndsskade.

Pokalen med de store ører til Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HKs håndboldherrer kunne forleden lade sig hylde som velfortjente Landsmestre

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's håndboldherrer er brandvarme, før den kommende vinterturnering, hvor forventningerne til både førsteholdet i 3. division og andetholdet i Serie 1, er meget høje, fordi truppen er blevet suppleret med en række stærke ynglingespillere og Simon Østergaard, der er vendt hjem til landsbyklubben fra Randers HK.

Desuden er de lantidsskadede Rene Høyer og Jesper Kurtzman tilbage på træningsbanen, medens det er et klart minus, at holdets bedste kontraspiller, Henrik "Lucky Luke" Elkjær, er ude hele sæsonen med en korsbåndsskade, og Anders "Missil" Olsen er ude at sejle og kun kan være med perifert.

Flere af spillerne testede formen forleden ved de afsluttende DGI-Landsmesterskaber i udendørs håndbold - det der i gamle dage hed markhåndbold -som blev afviklet i Hadsund.
Benhårdt styret af holdleder Jakob Lunøe vandt holdet rub og stub, og det på trods af, at det på forhånd var aftalt, at spillerne kunne hygge sig lørdag aften ved nattefesten og indtage et pænt arsenal af våde varer.

Blot de stillede til morgenmad søndag klokken 7.30 i oprejst tilstand, og det gjorde de til Jakob Lunøes store glæde.

Søvnig stod tidligt op

I den afgørende finale søndag mod Midtjylland med flere aktører fra Kjellerups 3. divisionshold på holdet viste målmand Dennis “Søvnig” Johansen igen, at han var alt andet end søvnig. Klassespil fra hans side og godt spil i marken af Henrik Pedersen, Kasper Koust og Tim Ladefoged lagde grunden til finalesejren på 18-13.

Efter sejren var der guldmedaljer til alle og en pokal med store ører til de nykårede Landsmestre. Sejren kom i hus via følgende spillere: Dennis “Søvnig” Johansen, Simon Østergaard, Kasper Koust, Henrik Pedersen, Mathias Freese, Casper Andersen, Tim Ladefoged, Kenneth Kristensen, Anders Gleerup og Frederik Larsen.

Publiceret 01 September 2011 12:54