Klaus Jacobsen lagde flot op til Vivilds to første scoringer med præcise indlæg til Anders Holvad og Steffen Jeppesen.

Klaus Jacobsen lagde flot op til Vivilds to første scoringer med præcise indlæg til Anders Holvad og Steffen Jeppesen.

Seriefodbold:

Vivild storsejrede i lokalopgøret i Jyllandsserien-2

Auning fik en regulær røvfuld af et veloplagt Vivild mandskab fredag aften på et solbeskinnet Langhøj Idrætscenter, hvor Anders Holvad nettede to gange for Vivild i sejren på 4 - 0.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Sommervejr, 300 tilskuere og en fantastisk 4-0 sejr til Vivild." Vivild træner Kent Bargisen er meget tæt på den syvende himmel dagen derpå.
Fredag aften viste hans mandskab stor klasse ved at tilføje lokalrivalerne sæsonens første nederlag efter en overbevisende indsats, der bar tydelig præg af, at Vivild er kommet et gear op spillemæssigt på en lille måneds tid.
Vivild kom foran 1 - 0 allerede efter to minutters spil på et mål sat ind af unge Anders Holvad efter en følt aflevering fra forsvarsspilleren Klaus Jacobsen.
Efter 11 minutter var recepten den samme. Blot med den forskel, at det denne gang var Steffen Jeppesen, der var målskytten på Klaus Jacobsens fine indlæg.

I den efterfølgende periode havde Vivild endnu en chance til Anders Holvad og igen efter et indlæg fra chanceskaberen Klaus Jacobsen, men denne gang gik Holvads afslutning forbi mål.

Holvad & Randers

Efter 38 minutter spil sparkede Steffen Jeppesen et hjørnespark, og efterfølgende kom bolden ud i feltet, hvor en koldboldig Anders Holvad headede til kuglen, så netmaskerne næsten på sekundet blafrede bag Aunings Martin Fanø Laursen.

"Det var fantastisk, at vi endelig fik scoret efter en dødbold. Det har vi arbejdet meget med, men ikke fået nogen gevinst af før nu," siger Kent Bargisen.

En 3 - 0 føring til Vivild ved pausen i et opgør mod Auning er ikke hverdagskost, men det blev endu bedre i det 58. minut, da Anders Holvad brød igennem i højre side og sendte en milimeterpræcis pasning mod midten, hvor Klaus Randers kom stormende og med et velplaceret skud øgede til 4 - 0. Det var Randers´første sæsonmål.

Palle Plankeværk i fuld længde

Aunings chancer var det så som så med.

"Vi holdt faktisk også Auning fra chancer i det meste af kampen. På nær i 2. halvleg, hvor vores målmand Palle Jensen lige måtte ud i fuld længde for at tage et langskud. Men det var ved stillingen 4-0, så der var ikke den store fare," siger Kent Bargisen.

Ellers var det mest høje bolde og dybe stikninger Auning forsøgte sig med, ifølge Bargisen.
Vivilds midterforsvar med Thomas Thygesen og Lasse Byrialsen samt en bagved altid vågen målmand Palle Jensen havde styr på tingene.

Med sejren kom Vivild et pænt stykke væk fra nedrykningsstregen og kan nu se frem til de kommende kampe med lidt mere ro i sindet.
Lokalopgøret bød på to advarsler til Vivilds Klaus Jacobsen (78 minut) og Aunings Benjamin Jakobsen (81. minut).

Kampfakta:

Vivild - Auning 4 - 0 (3 - 0) 1-0 2 min. Anders Holvad 2-0 11 min. Steffen Jeppesen 3-0 38 min. Anders Holvad. 4-0 58 Min. Klaus Randers

Publiceret 22 May 2010 15:55