Jørgen Antonsen
Jørgen Antonsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Navne: Tre 40 års jubilarer i Djurslands Bank A/S

jurslands Bank har tre medarbejdere, der har rundet de 40 arbejdsår i banken, og senere i august fejres på behørig vis.

Den 15. juli 2017 kunne Jørgen Antonsen fejre 40-års jubilæum i Djurslands Bank.

Administrationsmedarbejder Jørgen Antonsen startede som bankelev i bankens afdeling i Ryomgård. Siden har Jørgen Antonsen også arbejdet i bankens afdelinger i Allingåbro, Auning og Hornslet, før han i 1991 kom til hovedkontoret i Grenaa. Her har Jørgen Antonsen arbejdet som Erhvervsrådgiver, og især rådgivning af bankens landbrugskunder har fyldt en del. Efter en periode med alvorlig sygdom i 2016, har Jørgen Antonsen siden 1. januar 2017 været administrationsmedarbejder i bankens afdeling for Centrale Opgaver.

Jubilaren bor i Kolind og er meget engageret i byens foreningsliv – bl.a. har han været som næstformand og kampfordeler i fodboldafdelingen i Kolind/Perstrup IF i en årrække. Jørgen Antonsen er gift med Anette og sammen har de 3 voksne børn – datteren Sussie samt sønnerne Bjarne og Torben. Derudover er der 2 børnebørn på 5 og 2 år.

Jubilæet fejres med en reception på Hovedkontoret i Grenaa fredag den 18. august.

Den 15. juli 2017 kunne Lene Andersen fejre 40-års jubilæum i Djurslands Bank.

Finansrådgiver og souschef Lene Andersen startede som bankelev i bankens afdeling i Auning – og her har hun været siden. Først som rådgiver og fra 1998 som souschef i afdelingen. Ud over sin grundlæggende bankuddannelse og mange faglige kurser henover årene, har Lene Andersen også en merkonom i ledelse fra 2007, som hun bruger i sit job som souschef i afdelingen.

Lene Andersen er født og opvokset i Auning, hvor hun stadig bor. Hun kender derfor rigtig mange mennesker i Auning og er også selv et kendt ansigt i byen. Lene Andersen er gift med Jørgen, og de har datteren Maria Louise og 2 børnebørn. I fritiden nyder Lene Andersen t bruge tid sammen med familien. Men der bliver også tid til at spille badminton.

Jubilæet fejres med en reception i Auning afdeling fredag den 25. august.

Den 18. august 2017 kan Sam Scherer Petersen fejre 40-års jubilæum i Djurslands Bank.

Administrationsmedarbejder Sam Scherer Petersen startede som postmedhjælper i banken i 1977 og blev i juli året efter bankelev i Grenaa afdeling. Siden har Sam Scherer Petersen også prøvet kræfter med bankens afdelinger i Ørsted, Allingåbro og Hornslet, før han i 1998 blev daglig leder for bankens afdelinger i Bønnerup og Fjellerup. I 2010 kom Sam Scherer Petersen tilbage til hovedkontoret i Grenaa som rådgiver, og siden 2014 har han været administrationsmedarbejder i bankens afdeling for Centrale Opgaver.

Sam Scherer Petersen bor i Grenaa med sin kone Birgitte og sammen har de to børn på 15 og 17 år.

I fritiden nyder han at spille golf og er engageret i Åstrup Idrætsforening og FDF. Fritiden bruges også på haven hjemme i Grenaa og i sommerhuset i Bønnerup.

Sam Scherer Petersen
Sam Scherer Petersen
Lene Andersen
Lene Andersen
Publiceret: 12. August 2017 13:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Lokalvisen Folkebladet
Seneste
Lokalvisen Folkebladet
Mest læste
Lokalvisen Folkebladet
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt