Casper Pilgaard er klar til sæsondebut i sin nye toptunede racerbil. Foto: Pilgaard Motorsport
Casper Pilgaard er klar til sæsondebut i sin nye toptunede racerbil. Foto: Pilgaard Motorsport
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motor: Casper Pilgaard klar til sæsondebut

Den nye Danske formel serie, Formel 4, starter denne weekend på FDM Jyllandsringen

Formel 4 kørerne får masser af se til i weekenden, hvor de skal på banen hele 5 gange:

Lørdag

  • Træning 10.50
  • Kvalifikation 12.30
  • Heat 1 14.45

Søndag

  • Heat 2 11.45
  • Heat 3 13.55

Den lokale motorkører Casper Pilgaard, 19, Ryomgård, debuterer i den nye Danske formel serie, Formel 4, i denne weekend på FDM Jyllandsringen.

Formel 4 klassen er med nogle rigtige racerbiler, der har front- og bagvinger, og som er bygget af kulfiber. Den har også gearskifte bag på rattet – ligesom dens storebror – Formel 1 bilen.

Selv om Formel 4 klassen er helt ny i Danmark, bliver det i det nok bedste Danske Formelteam lige nu og her, at Casper Pilgaard bliver en del af.

FSP teamet har leveret DIF Danmarksmestre i Formel Ford på stribe, og det var to kørere fra netop dette team, der sluttede foran Casper Pilgaard i slutstillingen i 2016 i Formel Ford, hvor Ryomgård køreren sneg sig ind på en tredjeplads.

“Teamet og Casper Pilgaard har allerede haft 5 testdage i bilen, blandt andet i Spanien, hvor der er blevet kørt meget konkurrencedygtige tider, og hvor parterne har lært hinanden meget bedre at kende forud for sæsonen,” fortæller Casper Pilgaards far, Jørgen Pilgaard, der fortsat samarbejder tæt med sin søn.

Kører i nationalfarverne

Grundfarverne på Casper Pilgaards racer bliver ligesom sidste år: røde og hvide. Startnummeret 5 er også det samme, men ellers ser bilen helt anderledes ud.

Det visuelle er selvfølgelig front- og bagvingerne på bilen, men også inde i cockpittet er det en helt anden oplevelse for køreren. Bilen er meget mere moderne end bilen sidste år og har et hav af justeringsmuligheder.

Publiceret: 21. April 2017 09:22

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!