Lars Christian Lauridsen, tidligere blandt andet formand for Venstre i Rosenholm og indtil for en uge siden formand for Venstres kredsbestyrelse på Djursland, har forladt partiet
Lars Christian Lauridsen, tidligere blandt andet formand for Venstre i Rosenholm og indtil for en uge siden formand for Venstres kredsbestyrelse på Djursland, har forladt partiet
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokalpolitik: Markant V-medlem i Syddjurs har meldt sig ud

Lars Christian Lauridsen, formand for Kredsbestyrelsen i Djurskredsen, forlod Venstre for en uge siden

Venstre har mistet endnu et markant medlem på Djursland.

Tidligere på året forlod Inge Dorte Mandrup, formand for Norddjurs Venstre, partiet i frustration over den tone, som partifællerne på Christiansborg anvendte i flygtningedebatten, og for en uge side meldte formand for Venstres kredsbestyrelse i Djurskredsen (Djursland), Lars Christian Lauridsen, sig ud af partiet.

Lokalavisen kontaktede Lars Christian Lauridsen torsdag morgen for at høre, om der i Kredsbestyrelsen var lavet aftale om, hvornår valget af ny folketingskandidat på Djursland efter Anne-Mette Winther Christiansen skulle finde sted.

Her kunne en travl Lars Christian Lauridsen oplyse, at valg af ny folketingskandidat var ude af hans hænder, fordi han havde forladt Venstre for en uge siden.

Han havde ikke tid til at uddybe hvorfor, fordi han var optaget af arbejde hele torsdagen, men han lovede at vende tilbage fredag.

Lars Christian Lauridsen er tidligere formand for Venstres partiforening i Rosenholm og i mange år engageret på flere fronter i Venstres bagland i primært Syddjurs, hvor han har bopæl.

Politisk tilhører han det politiske segment i Venstre, der altid nærlæser, hvad der bliver udgivet af publikationer fra i den liberale tænketank CEPOS.

Publiceret: 10. Marts 2016 15:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!