Tandlæge Rubi Frahm har ikke fortrudt, at hun i 2014 åbnede egen klinik i Skørring og måtte punge op med en større investering i moderne udstyr
Tandlæge Rubi Frahm har ikke fortrudt, at hun i 2014 åbnede egen klinik i Skørring og måtte punge op med en større investering i moderne udstyr
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Landdistrikter: Optimistisk tandlæge

Tandlæge Rubi Frahm kan efter halvandet års virke i Skørring notere, at besøgstallet til hendes klinik vokser måned for måned

Tandlæge Rubi Frahm, 37, tog en frisk chance, da hun i september 2014 etablerede egen tandlægeklinik på en nedlagt ejendom i Skørring.

Drømmen om at få foden under eget bord og selv styre butikken overtrumfede fuldstændigt advarslerne om, at det var noget nær umuligt at skrabe økonomi sammen til at drive en tandlægeklinik i landlige omgivelser i Skørring.

“Jeg valgte med hjertet, og fordi jeg tror på, at det er muligt at drive tandlægeklinik på landet, hvis tandlægen gør det godt,” smiler hun.

Noterer fremgang

Den unge tandlæge, der bor en spytklat fra klinikken sammen med sin mand og to børn, er en af flere tilflyttende børnefamilier, der har opdaget, at der er skønt og billigt at bo på landet sammenlignet med Aarhus Midtby.

“Det kræver naturligvis masser af tålmodighed at starte en tandlægeklinik op på landet, men jeg kan heldigvis notere, at flere og flere mennesker fra ikke bare lokalområdet, men også fra andre byer på Djursland er kommet til min klinik i det første halvandet år,” fortæller Rubi Frahm.

Hun holder åbent hver mandag, onsdag og fredag, og tirsdag og torsdag efter aftale.

“Drømmen er naturligvis at kunne holde åbent hver dag, og det tror jeg fuldt og fast på bliver muligt,” siger Rubi Frahm, der er uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2007 og har erfaring fra både skoletandpleje og privatpraksis, før hun selv valgte at springe ud i det.

Uhøjtidelig atmosfære

I de tip-top moderne lokaliteter vægter Rubi Frahm en uhøjtidelig atmosfære for at tage brodden af den frygt, som flere mennesker traditionelt møder op med hos tandlægen.

“Det er ikke industri, og det skal ikke være så klinisk, at man glemmer patienten i stolen er et menneske,” siger Rubi Frahm.

Hun har en klinikassistent ansat og håber også at kunne tilknytte andre specialer til klinikken. Der er plads til at gøre det.

Publiceret: 10. Marts 2016 20:58

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!