KV17 - debat Norddjurs:

Oplysning til Jørn Juul Sørensen

Af Niels Basballe (S), Norddjurs Kommunalbestyrelse - kandidat til KV17:

"Jørn Juul Sørensen kan være ganske rolig, den grønne profil bevares netop ved dette nye forslag.

Der fældes 10 træer og plantes 5 nye, altså en manko på 5 træer. Og de bliver plantet bag 2 eksisterende således vuet ind ad Århusvej synes mere bastant som grøn profil.
Læs også: KV17 - debat Norddjurs: Farvel ahorntræer - goddag skilteskov
At der så bliver åbnet mere indtil de forretninger, der ligger ud til vejen, kan jo kun præsentere, at her starter Grenaas handelsliv.

Jeg mener i modsætning til Jørn Juul Sørensen, at virsomhedernes facader godt kan tåle dagens lys, jeg mener endda at de kommer til at stråle mere med dette nye forslag, dette symboliserer aktivitet og vækst.

Men han vil jo ikke det erhvervsvenlige aspekt, som jeg modsat sætter meget højt. Hans påstand om at den grønne profil forsvinder, passer overhovedet ikke.

De forretninger som har til huse her vil gerne være en del af Grenaa´s handels og erhvervscentre.

Denne nye model beholder, ifht det første forslag, den grønne profil. Det første forslag indebar, at alle træerne skulle fældes, dette sker så heldigvis ikke.

Forslaget er sendt i høring som alle kan udtale sig til. Forvaltningen er blevet bedt om at fremstille en bedre illustration, så borgere kan se at den grønne profil bevares.

Så alt i alt kommer der til at mangle 5 træer, som umiddelbart ikke kan synes, da de nye plantes strategisk ifht vuet ind ad Århusvej.

Jeg ved ikke, hvorfra han har påstanden om en skilteskov, der bliver tilladt enkelte pyloner som den på modsat side af Århusvej.

Og økonomien kommer ejerne selv til at afholde. De skal også selv betale for de nye deklarationer og andet. der skal oprettes, da det jo er på ejernes egen jord.

Så håber hermed, at Jørn Juul Sørensen er blevet mere oplyst."

Publiceret 05 October 2017 12:21

SENESTE TV