Kommunalvalg 2017
Syddjurs borgmester Claus Wistoft (V) til jubilæum i Enhedslisten på lørdag. Foto: Anne Steen
Syddjurs borgmester Claus Wistoft (V) til jubilæum i Enhedslisten på lørdag. Foto: Anne Steen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: Claus Wistoft synger med på de røde sange

Syddjurs borgmesteren er med til at fejre Enhedslistens første fem år i Syddjurs ved lørdagens brunch-arrangement på Café Campus

Syddjurs borgmester Claus Wistoft (V) er med på talerlisten, når Enhedslisten Syddjurs lørdag markerer sine fem første år i Syddjurs med et åbent hus brunch-arrangement på Café Campus i Røndes bymidte.

Enhedslisten bruger en kærkommen lejlighed til at sætte gang i valgkampen forud for Kommunalvalget tirsdag 21. november.

Foruden Claus Wistoft (V) skal også de tre røde partiers borgmesterkandidater taler. Det er Ole Bollesen (S), Kirstine Bille (SF) og Jesper Yde Knudsen (Enhedslisten).

De tre røder partier er gået sammen i et teknisk valgforbund med det formål at skabe grundlaget for et borgmesterskifte efter valget.

Enhedslisten er mest forhippet på at slippe for fire år mere med Claus Wistoft i borgmesterens stol, mens både Bille og Bollesen slet ikke på samme måde er kategoriske afvisere af den nuværende Syddjurs borgmester.

De siger det ikke direkte, men begge vil sagtens kunne leve med fire år mere til Wistoft som bærer af borgmesterkæden, hvis valgresultatet mager det således. Derfor kæmper begge hårdt på at bevare en varm telefonlinje til borgmesterkontoret, for både Bille og Bollesen vil meget gerne være Wistoft fortrukne - hver for sig.

Begge og deres partier har i hele den nuværende byrådsperiode således været faste gæster, når Wistoft skulle have underskrevet et budgetforlig.

Enhedslistens enlige byrådsmedlem, Jesper Yde Knudsen, var medunderskriver af de to første budgetforlig, men han stod af ved det seneste.

Flere talere

Ved lørdagens jubilæumsarrangement taler også formanden for LO Djursland, Torben Jakobsen, og afdelings-næstformand i FOA Randers, Nana Skjødt, der selv opstiller for Enhedslisten i Syddjurs. 

Desuden fortæller formand for Kolindsunds venner, Jesper Nielsen, om kampen for at gendanne Jyllands største sø, mens bestyrelsesmedlem i Danmarks Naturfredningsforenings lokale afdeling, Jeppe Hansen, Ebeltoft, taler om den forsatte modstand mod havbrug ved Djurslands kyster.

Der serveres syrisk brunch fra klokken 10.

Publiceret: 09. August 2017 14:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt