Kommunalvalg 2017
Kari Baklund. Pressefoto
Kari Baklund. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Syddjurs: Bekæmp revolverdemokratiet

Af Kari Baklund, kandidat for Det Radikale Venstre i Syddjurs til KV17:

"I Syddjurs skal byrådet forvalte en omsætning på 150 millioner hver eneste måned. Det er dine penge og mine penge, der ligger i den kommunale pengekasse. Det er vildt mange penge. 

Derfor er det vigtigt, at debatten og valgkampen ikke forenkles til alene at dreje sig om en cykelsti, en svømmehal, en slotskro, en kunstgræsbane eller en økologisk madpakkeordning. Der er meget mere på spil.

Vi kandidater er blevet bombarderet af forskellige interessegrupper, som ønsker at vi skal svare ja eller nej på spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Der er ikke plads til gråtoner, og der er ingen der ønsker at høre overvejelser og argumenter. Det ligger lidt imellem linjerne, at hvis du ikke går ind for X eller er imod Y, så kan vi ikke stemme på dig. 

Kære vælger. Jeg vil gerne opfordre dig til at tænke bredt: Hvilken retning ønsker du, at din kommune skal bevæge sig i?

Vi har alle sammen nogle ønsker her og nu. Efter min mening er byrådets fornemste opgave at tænke fremad. At have løsninger på de problemer, som opstår om 15-20 år. En kommune eller et lokalområde kan enten være i udvikling eller afvikling. Jeg vælger udvikling.

Øv, er jeg så nødt til at sætte mig lidt ind i det? Tænker du måske.

Ja, for pokker. Du skal tænke på de 150 millioner, der opsættes hver eneste måned i din kommune. Du skal tænke over, hvordan du gerne vil have, at de skal bruges. Det er meget vigtigere end en enkel sag."

Publiceret: 20. November 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet

Bøger
Forsiden netop nu