Kommunalvalg 2017
Det Radikale Venstre peger på De konservatives Benny Hammer (billedet)  som kommende borgmester i Norddjurs. Foto: Arkivfoto
Det Radikale Venstre peger på De konservatives Benny Hammer (billedet) som kommende borgmester i Norddjurs. Foto: Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Vi støtter Benny Hammer som ny borgmester

Af Jørn Juul Sørensen, spidskandidat og Mathilde Teddy Christensen, nummer 2 på listen og gymnasieelev, Det Radikale Venstre:

“Radikale Venstre ønsker en anden retning for udviklingen af Norddjurs Kommune.

En retning for mere demokrati, reel borgerinddragelse og mere selvstyre i kommunen.

Vi har bemærket, at Benny Hammer, de seneste to valgperioder, har udvist ønske og vilje til et bredere samarbejde og et bedre samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen, og arbejdet for mere holdbare løsninger.

Vi tror, der med Benny Hammer som borgmester, kan åbnes muligheder for at skabe et mere levende demokrati, hvor flere borgere i hele kommunen bliver involveret i de demokratiske beslutningsprocesser og tager det ansvar de gerne vil have.

Vi tror på, at Benny Hammer kan være garant for, at give mere frihed, selvstyre og arbejdsglæde tilbage til folkeskolen, børnehaven og plejecentret.

Vi håber også, at Benny Hammer kan bidrage til, at give vore børneinstitutioner et løft, ved at ansætte flere savnede pædagoger.

Endelig tror vi, at Benny Hammer som borgmester, kan ruske lidt op i kommunen og kikke kritisk på kommunens administration, driftsorganisationer og ressourceforbrug, og samtidig sætte fokus på bæredygtig vækst og etablering af grønne arbejdspladser i hele kommunen. I det hele taget arbejde for at få flere med.

Vi glæder os til samarbejdet.”

Publiceret: 19. Maj 2017 13:06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere