Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Venstre spilder ikke tiden med drillerier, Tom Bytoft

Af Kasper Bjerregaard (V), Norddjurs Kommunalbestyrelse:

"Jeg spilder ikke min tid med politiske drillerier. Det er både Norddjurs Kommunes og min egen tid for vigtig til. Specielt er skolevæsenet i Norddjurs alt for vigtigt til, at der skal graves grøfter. 

KV 2017: Toubroskolen har en fremtid

Debat Norddjurs: Gode takter fra Bytoft - Venstre er klar

KV 2017 - debat Norddjurs: Stop dit politiske drilleri Kasper og mén noget selv

KV17 - debat Norddjurs: Norddjurs har brug for det samarbejdende folkestyre

Mit ærinde er at række hånden frem og vise, at Venstre er klar til at samarbejde og lave en bred aftale. Vi er ægte interesseret i at høre S' bud på en skoleplan. Som en del af flertalsgruppen er meldingen fra S vigtig og den glæder vi os til at se.  

At tilbuddet om samarbejde bliver modtaget med et smæk over fingrene og en rynken på næsen - det synes jeg er ærgerligt og det undrer mig. 

Det ændrer dog ikke ved, at Venstre stadig er klar til at drøfte en fælles aftale om en langsigtet løsning på skoleområdet, når S er klar. Det kan give ro, hvilket børn, forældre og ikke mindst lærerne fortjener.    

Det er naturligvis beklageligt, at artiklen i LokalAvisen kan misforstås. Jeg gik ud fra, at en forsidehistorie i avisen angik alle i Norddjurs kommune. Jeg kan nu forstå, at det nærmest var en annonce rettet til medlemmer af Socialdemokratiet. 

Afslutningsvis skal det understreges: Venstre vil gerne samarbejde – også på skoleområdet. At det tilbud modtages som politisk drilleri, har jeg svært ved at forstå."

Publiceret: 19. Februar 2017 20:23

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere