Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Norddjurs har brug for det samarbejdende folkestyre

Af Paul-Werner Johnsen, Ellekrogen 5, Grenaa:

"Tom Bytoft (A) skriver, at Venstres Kasper Bjerregaard skal holde op med politiske drillerier. Nu er jeg ikke så tæt på begivenhederne, at jeg kan vurdere, hvem der driller mest.

Læs også: 

KV 2017: Toubroskolen har en fremtid

Debat Norddjurs: Gode takter fra Bytoft - Venstre er klar

KV 2017 - debat Norddjurs: Stop dit politiske drilleri Kasper og mén noget selv

Mit indtryk er, at partierne går og lurepasser på hinanden, og jeg ved, at vores kommune har en økonomi, der er presset hårdt. Derfor er der p.t. ikke plads til politiske drillerier, selv om det kan være meget morsomt en gang imellem. Alle vores kommunalpolitikere giver udtryk for, at de er ansvarlige. Derfor må der være et punkt på dagsordenen frem til kommunalvalget, og det er, hvordan samarbejder partierne bedst om at få Norddjurs Kommunes økonomi på ret køl igen.

Vi har her i kommunen oplevet to ret pæne skattestigninger i den periode, som Jan Petersen har været borgmester. Tilskuddet fra staten til kommuner med en anstrengt økonomi er steget fra 4 millioner til 12 millioner kroner.

Budgettet har været svært at få stemt hjem. Vi kan læse, at normeringen i vores børnehaver er under al kritik.

På nogle tidspunkter har der kun været en pædagog eller en pædagogmedhjælper til at holde øje med 25 børn. Hvem vil tage ansvaret for sådan nogle forhold, hvis der sker noget uheldigt i det tidsrum? Et toilet, der er flækket og vandet løber, bliver ikke skiftet. Altså så er vi for langt ude.

Så er tingene for ringe, og hvor er ansvarligheden henne? Nogle af vores kommunalpolitikere har oplevet at få en 30 procent lønforhøjelse. Man kan hvis godt sætte spørgsmålstegn ved, om det er helt på sin plads.

Kære kommunalpolitikere her i Norddjurs Kommune. På med arbejdstøjet og find samarbejdet frem, vores dejlige kommune fortjener det bedre - end det vi har oplevet i de sidste 8 år."

Publiceret: 19. Februar 2017 18:29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere