Kommunalvalg 2017
Henrik Holmsted Pedersen
Henrik Holmsted Pedersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Kommunalt ansatte skal ikke gå med plaster for munden

Af Henrik Holmsted Pedersen, kandidat for Enhedslisten Norddjurs til KV17:

“Kommunale og offentlige ansatte tør ikke udtale sig offentligt. Jeg har flere gange på Facebook skrevet sammen med aktive forældre i forbindelse med, at de klager over underbemanding i den institution, hvor deres børn bliver passet.

De meldinger jeg får, når jeg spørger ind til, hvorfor for eksempel pædagogerne ikke selv går på barrikaderne og skriver om deres pressede og uacceptable arbejdsliv, så lyder svaret altid, at det tør de ikke af angst for at blive fyret, eller blive kaldt til tjenstlig samtale hos lederen.

Når jeg tænker tilbage på 1970 - dengang hvor pædagoger og medhjælpere selv gik forrest, når der skulle protesteres over arbejdsforholdene, og så til i dag, så tænker jeg, HVOR BLEV PÆDAGOGERNES FAGLIGE STOLTHED LIGE AF? Ingen skal bilde mig ind, at pædagogerne kan yde ordentligt faglighed som situationen ser ud.

Talte i går med sygehuspersonalet ude på Randers Sygehus, og her lyder meldingen på nøjagtigt det samme: VI TØR IKKE KRITISERE ARBEJDSPLADSEN, vi tør end ikke omtale vores pressede situation af skræk for at blive smidt ud af ledelsen.

I øvrigt giver jeg ikke en dyt for alle de der selviscenesatte trivselsundersøgelser osv. Som hierarkiet i dagens Danmark er bygget op, så er der alt for mange der efter min opfattelse, måske ubevidst ”fedter opad i systemet”, og derfor giver disse undersøgelser ikke det reelle billede af en offentlig arbejdsplads.

Jeg vil som politisk aktiv arbejde på ”at sætte medarbejderne fri”.”

 

Publiceret: 28. April 2017 15:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt