Professor Emeritus Holger Beck Nielsen kommer til Sostrup Slot til september. Pressefoto.

Professor Emeritus Holger Beck Nielsen kommer til Sostrup Slot til september. Pressefoto.

Foredrag:

Fremtrædende forskere på Sostrup Slot

Debateftermiddage om videnskab, intuition og spiritualitet

Af
Anette Bonde

Til september kan man på Sostrup Slot møde nogle af Danmarks fremtrædende forskere fremlægge synspunkter om videnskab, intuition og spiritualitet. Det er professor emeritus Holger Bech, professor Henrik Bohr, overlæge og neurolog Jesper Rønager og mag. art. Bent Raymond Jørgensen.

Sjæl og bevidsthed

Ved den første debateftermiddag stiller Bent Raymond Jørgensen spørgsmålet “Hvad er en sjæl og er den udødelig. Har den en bestemt form, der kan beskrives, måles eller vejes”.
Ved den følgende behandler Jesper Rønager menneskets bevidsthed: “Skabes bevidsthed som et produkt af aktivitet i vores hjerne i et komplekst samspil mellem mange forskellige dele af hjernen? Eller skabes menneskets bevidsthed af en indre, dybere eller højere instans i mennesket? Og kan mennesket udvide sin bevidsthed?”
Henrik Bohr taler om tanker og hvor de kommer fra, og om de mon kan helbrede.
Ved den fjerde debateftermiddag vil Holger Bech stoppe op og spørge til tiden: “Eksisterer tiden, og kan man rejse i tiden. Er tiden en illusion, fordi den udelukkende skabes i tanken? Kan strengteorien bane vejen for tidsrejser og rejser til andre universer, end det vi kender?”

I Klampenborg og Sostrup

De fire eftermiddage arrangeres i samarbejde med Rikke Topp, tidligere topdirektør i en multinational virksomhed og nu Intuitive Executive Advisor og medie, clairvoyant og healer i Life Component. Hun udfører spirituelle demonstrationer, som deltagerne på Sostrup Slot vil kunne overvære.
I april kørte forløbet i Gallerisalen i Villa Stokkerup i Klampenborg, og Sostrup Slot er rammen i Jylland.
De fire debateftermiddage er lørdagene 5., 12., 19., og 26. september, alle dage klokken 14 til 16.30.

null

Publiceret 22 June 2015 20:00

SENESTE TV