Anders Thyrring Andersen medvirkede til tilblivelsen af bogen ’Hvor dejlige havfruer svømmer: om Bob Dylans digtning’ i 2013
Anders Thyrring Andersen medvirkede til tilblivelsen af bogen ’Hvor dejlige havfruer svømmer: om Bob Dylans digtning’ i 2013
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kultur: Der er brev fra Onkel Bob i Amerika om begær og jalousi

Få en spændende indføring i Bob Dylans univers af en af de mest dedikerede, danske Dylan-fans

Anders Thyrring Andersen

  • Født 1961 i Skive
  • Studentereksamen fra Morsø Gymnasium 1981
  • Mag.art. i litteraturhistorie ved Aarhus Universitet 1991
  • Teologisk §2-eksamen 2010.

Er du en af dem, der undrer sig over, hvorfor Bob Dylan fik Nobels litteraturpris? Måske har du bare lyst til at tilbringe en aften i det særlige Dylan'ske univers af tekst og musik?

Uanset hvad, så er der guldkorn at hente torsdag 23. februar i Skørring Sognegård, hvor litteraten og sognepræsten Anders Thyrring Andersen vil give en indføring i den amerikanske rockpoets særlige musikalske og tekstlige univers.

Anders Thyrring Andersen hører til i rækken af de mest dedikerede Dylan-fans hertilands og vil også godt betegne sig selv som Bob Dylans discipel.

Moderne kristen poet

Anders Thyrring Andersen mener, at det er for snævert kun at betegne Bob Dylan som en venstreorienteret protestsanger. Det er der ikke belæg for. Derimod står kristendommen helt centralt i hans sangskrivning.

Det religiøse danner ikke bare grundlag for Dylans produktion lige fra debuten i 1962 til i dag, men udgør kernen i mange af hans sange, lyder Anders Thyrring Andersen tilgang til Bob Dylan.

Litteratens litterære liv er baseret på en treenighed. Der er tre hovedhjørnestene. Den ene er Søren Kierkegaard, den anden er Martin A. Hansen, den tredje er Bob Dylan.

Arrangementet begynder klokken 19. Der er gratis adgang.

PS! Rubrikken til denne artikel er skyldigt lånt fra duoen Olesen-Olesen med fornavnene Henrik og Peter H. Duoen lavede for nogle år siden en cd med overskriftens titel – næsten…

Publiceret: 18. Februar 2017 20:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!