Lokalt byggemarked jagter Ryomgård-områdets bedste 10'er. Foto: Lars Norman Thomsen
Lokalt byggemarked jagter Ryomgård-områdets bedste 10'er. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Konkurrence: Er du Ryomgårds bedste fodbold-10’er?

Ryomgård og omegns kreative og kampafgørende fodboldspillere – de klassiske 10’ere – hyldes nu af XL-BYG, som ønsker borgernes hjælp til at finde Ryomgård-områdets bedste 10’er

I fodboldens verden er trøjen med tallet 10 bagpå forbundet med et unikt sæt af færdigheder som kreativitet og overblik på banen samt ansvar og kammeratskab i omklædningsrummet. Nu vil XL-BYG Ryomgård Tømmerhandel og Byggecenter A/S på Vestergade hylde disse 10'ere i konkurrencen ”Den lokale 10'er”.

“Vi vil gerne sætte fokus på de kreative ideer og gennemtænkte løsninger. Og det er netop de kvaliteter, der kendetegner 10'er-rollen fra fodboldverdenen. Vi opfordrer i den forbindelse alle borgere i Ryomgård og omegn til at stemme på deres favorit. Det er meget muligt, at en ven, veninde, datter, far eller mormor er blandt de nominerede til Ryomgårds bedste 10'er,” siger butikschef Allan Rytter fra XL-BYG Ryomgård Tømmerhandel og Byggecenter A/S.

Afstemningen foregår på en dedikeret hjemmeside (http://xl-10.dk/stem), hvor der også er mere information om, hvad rollen som 10'er betyder.

Det er muligt at give sit bud på den lokale 10'er frem til søndag 28. maj.

Den klassiske og bedste nummer 10 i Ryomgård-området skal nu kåres. Foto: Lars Norman Thomsen
Den klassiske og bedste nummer 10 i Ryomgård-området skal nu kåres. Foto: Lars Norman Thomsen

Vind fodboldrejse til 10.00

Ud fra bunken af nomineringer har XL-BYG på Vestergade i Ryomgård udvalgt tre kandidater, som er gået videre til den endelige afstemning.

“De lokale fodboldklubber spiller en stor rolle i at fostre unge talenter, skabe kammeratskaber og sørge for den sunde, fysiske aktivitet. Herudover er lokalfodbolden også med til at forme den mentalitet, som er kendetegnende for 10'eren, der hver dag gør lidt ekstra for at gøre sig fortjent til 10-tallet på ryggen. Af den grund hylder vi nu Ryomgård-områdets lokale igangsættere og kreative spilfordelere,” siger Allan Rytter.

Den lokale vinder kåres i uge 22 og får en særlig 10'er-trøje, der er udviklet i samarbejde med Hummel.

Samtidig kæmper vedkommende mod resten af landets lokale vindere om en fodboldrejse til 10.000 kroner og stadionoplevelser med TV3.

Publiceret: 19. Maj 2017 14:08

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!