Julekoret får december-humøret til at stige ved søndagens koncert i Feldballe Kirke
Julekoret får december-humøret til at stige ved søndagens koncert i Feldballe Kirke
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert: Hvad er det, der gør jul til noget særligt?

Der bydes på korsang, orgelspil og fællessalmer, når julen synges ind på søndag i Feldballe Kirke

Benyt en god mulighed til at komme i tidlig julestemning, når der søndag eftermiddag blændes op for en god times julekoncert i Feldballe Kirke

Ved koncerten fortælles hele julens historie lige fra englen Gabriels besøg hos Maria til hyrderne og de vise mænds besøg i stalden i Betlehem, alt sammen iklædt musikalsk islæt i form af korsang, orgelspil og fællessalmer.

Julekoret har øvet sig siden slutningen af oktober og glæder sig meget til at være med til at give den spirende julestemning endnu et nyk opad. Julekorets bidrag til koncerten begynder med en sats, 'I den kolde vinter', efterfulgt af en korsats over 'Hvad er det der gør jul til noget særligt'. Denne sang vandt forrige år DR P2's konkurrence som det bedste bidrag til en ny julesang og er allerede blevet et hit både som korsang og fællessang.

Derudover synger koret også en anderledes udgave af den kendte julesalme 'Et barn er født i Betlehem' samt et arrangement af den engelske christmas carol 'The first nowell', som i denne udgave er oversat til dansk og hedder 'Stjernen', og som samtidigt akkompagneres af stykket 'Canon i D' af Pachelbel.

De musikalske indslag bindes sammen af sognepræst Ann Maj Lorenzens læsninger om hvad der skete i julen, og alle får mulighed for at synge med på nogle af de mest kendte advents- og julesalmer.

Koncerten slutter med en meget smuk sats af den engelske komponist John Rutter, 'Englenes sang'.

Efter koncerten, der begynder klokken 14, inviteres alle på en kop kaffe i våbenhuset.

Publiceret: 03. December 2017 12:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt