Bestyrelsesformand Henrik Okkels (th) takkede på generalforsamlingen det afgåede bestyrelsesmedlem Lisbeth Rasmussen for  samfulde 13 års virke i Kom-Bis bestyrelse. Foto: Lars Norman Thomsen
Bestyrelsesformand Henrik Okkels (th) takkede på generalforsamlingen det afgåede bestyrelsesmedlem Lisbeth Rasmussen for samfulde 13 års virke i Kom-Bis bestyrelse. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom-Bi: Sætter sig ikke mellem to stole

Udskiftningen af de over 20 år gamle store i den store sal kommer til at foregå inden sommerferien

Bestyrelsen i Kom-Bi har længe været på udkig efter det rigtige tidspunkt til at udskifte de over 20 år gamle stole i den store biografsal i biograf- og kulturetablissementet. Nu er tiden inde, kunne bestyrelsesformand Henrik Okkels fortælle på sidste uges generalforsamling.

“Vi får nogle stole, som I med garanti aldrig har prøvet at sidde i før,” lød det fra bestyrelsesformanden henvendt til forsamlingen.

Tilsagn om støtte

Kom-Bi's økonomiske situation gør det ikke muligt at foretage en investering i nye stole på den pæne side af 400.000 kroner inklusiv montering uden ekstern støtte.

“Vi har tilsagn om økonomisk støtte på cirka 200.000 kroner ude fra og håber på yderligere tilsagn i størrelsesordenen 25-30.000 kroner. Resten klarer vi selv,” fortalte Henrik Okkels.

Kom-Bi kunne fremvise et tilfredsstillende regnskabsresultat i 2015, men økonomien er fortsat på et niveau, der ikke tillader nyinvesteringer i et større omfang.

Derfor er Henrik Okkels og resten af bestyrelsen fortsat afhængige af økonomisk støtte ude fra til de mest fornødne investeringer. Bestyrelsesformanden kunne fortælle de fremmødte på generalforsamlingen, at udskiftningen af de gamle stole kommer til at foregå over en uge i juni 2016, hvor det lige passer bedst ind i programmet.

“Gulvet i sal 1 skal renoveres ved samme lejlighed, og vi er nødt til at bortskaffe de gamle stole straks, fordi vi ikke har plads til at opbevare dem,” forklarede Henrik Okkels.

Lisbeth Rasmussen sagde på generalforsamlingen farvel til bestyrelsesarbejdet efter 13 års virke.

Generalforsamlingen valgte i stedet Hans Hauskov Iversen, tidligere skoleleder på Ryomgård Realskole, som ny i bestyrelsen. Han kommer fra suppleanternes rækker.

Generalforsamlingen valgte desuden to nye suppleanter i stedet for Iversen og Lotte Højfeldt: Claus Krag Hansen og Erik Rønde Andersen. Sidstnævnte har som arkitekt kompetencer, som bestyrelsen længe har efterspurgt.

Publiceret: 11. Marts 2016 20:38

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!