Malene Møller-Nielsen glæder sig til at komme ud og køre stærkt.
Malene Møller-Nielsen glæder sig til at komme ud og køre stærkt.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klubrally Mads Kjær: Team Møller-Nielsen på banen igen

Henrik Møller -Nielsen, Allingåbro, til rally sammen med sin datter Malene

Henrik og Malene Møller-Bielsen, far og datter, har deltaget i Klubrallyet Mads Kjær i Lemvig to gange tidligere, men i år bliver det for første gang med Malene ved rattet.

“Jeg glæder mig til at komme ud og køre stærkt på både asfalt og grus. Vores lille hurtige Peugeot 106 GTI passer perfekt til mig, efter at vi har flyttet sædet 16 cm frem”, smiler Malene Møller-Nielsen.

Rallyet køres 28. marts.

Kørekort i to måneder

Efter alt at dømme bliver Malene Møller-Nielsen den eneste kvindelige chauffør. Hendes far indskyder, at hun kun har haft kørekort i to måneder, så han regner ikke med en topplacering i denne omgang. Til gengæld vil det gavne hende senere på de offentlige veje.

“Mange ville have glæde af at komme ud og køre klubrally som helt unge, dels kan de få det kick det er at køre stærk på betryggende måde og dels lærer de at styre bilen under vanskelige vilkår og på den måde blive bedre bilister.”

For at kunne få lov til at køre rigtig Rally skal man starte med klubrally, og Mads Kjær løbet er således første skridt for Malene. Hun har dog allerede licens som anden kører til rigtig rally og 9. april stiller hun og Henrik Møller-Nielsen til start i den første afdeling om Danmarksmesterskabet i Rally, som køres i Tyskland.

Publiceret: 26. Marts 2016 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!