Fjellerup Børnehave fejrer 15 års jubilæum på fredag 18. august.
Fjellerup Børnehave fejrer 15 års jubilæum på fredag 18. august.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jubilæum: Fjellerup Børnehave fejrer 15 år

På fredag 18. august fejrer Fjellerup Børnehave 15 års jubilæum med en sommerfest, hvor nye og “gamle” børn samt forældre, tidligere ansatte og venner af huset er inviteret.

Sommefesten starter klokken 14.30 med kaffe og kage og klokken 15.45 er der velkomsttale ved distriktsleder Karsten Refsgaard. Klokken 16 kigger Fjellerup Brand og Redning forbi, og det samme gør Grenaa Politi og Bondemanden, som viser deres køretøjer frem. Herfter er der fælles spisning, så husk at medbringe egen madkurv, drikkevarer og tæppe.

Startet af forældre

Fjellerup Børnehave blev bygget i 2001, på initiativ af en gruppe forældre i Fjellerup By, og derfor har forældre fra starten sat deres tydelige præg på børnehaven. Da børnehaven blev etableret var der et stort ønske om, at børnene kunne få et måltid varmt mad i børnehaven. Børnehaven har således i alle 15 år haft en velfungerende madordning, hvor der dagligt laves mad fra bunden sammen med børnene. Forældrene har også opbygget en spændende naturlegeplads med både haver, bakker og vilde hegn.

Publiceret: 13. August 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Lokalvisen Folkebladet
Seneste
Lokalvisen Folkebladet
Mest læste
Lokalvisen Folkebladet
112