Letsværvægteren Johnny Reffenstein, 53, bokser sin fjerde professionelle kamp ved lørdagens stævne i  Bauer Sportscenter i Karlsruhe i Tyskland. Han forventer, at der er yderligere en kampe til ham i 2017, før han lægger handskerne på hylden. Foto: Lars Norman Thomsen
Letsværvægteren Johnny Reffenstein, 53, bokser sin fjerde professionelle kamp ved lørdagens stævne i Bauer Sportscenter i Karlsruhe i Tyskland. Han forventer, at der er yderligere en kampe til ham i 2017, før han lægger handskerne på hylden. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hornslet: 53 årig bokseveteran skal atter i ringen på lørdag

Hornslet Bokseklubs professionelle letsværvægter Johnny Reiffenstein bokser i Karslruhe

53 år og fortsat professionel kampbokser? Det må da være en joke, tænker man. Sådan er det ikke for Hornslet Bokseklubs Johnny Reiffenstein, der lørdag kravler ind under tovene ved et professionelt boksestævne i Bauer Sportscenter i Karlsruhe i Tyskland.

Her skal han møde Marco Kuvac (4-1) fra Bosnien. Han sekunderes af sin promotor og cheftræner Arne Lund Christensen ved stævnet.

Cheftræneren kunne tidligere på året beundre veteranbokserens kamp ved Hornslet Bokseklubs eget hjemmestævne, hvor Johnny Reiffenstein leverede en overbevisende indsats og vandt sin kamp.

“Johnny har trænet intensivt de sidste måneder og har kørt ekstra på her de sidste 3 uger med træning 6 dage om ugen og flere dage med 2 gange træning,” fortæller Arne Lund Christensen til hjemmesiden lionheart-boxing.dk om letsværvægteren, der er en af mange boksere som nyder at være en del af boksemiljøet i Hornslet Bokseklub, hvor en bred kreds af nævefigthere, både piger og drenge, træner på livet løs under kyndig vejledning af en række veluddannede trænere med mange års erfaring.

Det er meningen, at Johnny Reiffenstein skal bokse yderligere en kamp i 2017 til oktober ved Hornslet Bokseklubs eget hjemmestævne.

Publiceret: 17. Maj 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!