Inden politiet flytter ind i den gamle toldbygning skal der blandt andet laves aflåst parkeringsplads til politiets biler. Pressefoto.
Inden politiet flytter ind i den gamle toldbygning skal der blandt andet laves aflåst parkeringsplads til politiets biler. Pressefoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Grenaa: Politiet flytter til den tidligere toldbygning

Efter ombygning rykker politiet ind i den gamle toldbygning i Grenaa

Østjyllands Politi i Grenaa rykker ind i en bygning, der tidligere har huset en anden af statens etater, nemlig den tidligere toldbygning på havnen i Grenaa.

Det er Bygningsstyrelsen, der har købt bygningen, og politifolkene og det øvrige personale på stationen i Grenaa vil efter endt ombygning og indretning bryde op fra sin nuværende base på Vestre Skovvej i Grenaa og rykke til Færgevej på havnen. Det oplyser politiinspektør Jan Andersen, Østjyllands Politi.

“Bygningsstyrelsen er i gang med at indrette bygningen til politiet, men der går lidt tid på grund af de specielle forhold, der skal til”, siger han og forklarer, at det blandt andet gælder taktisk sikring, faciliteter til adgangskontrol og biler, der skal kunne stå i fred i aflåst område.

For meget plads

Årsagen til flytningen er, at der efter strukturændringer inden for politietaten er blevet for meget plads på det nuværende domicil, hvor den ene fløj i stueetagen og på førstesalen står tomme.

Jan Andersen kan ikke oplyse, hvornår ombygningen er på plads, så flytningen kan finde sted.

Publiceret: 22. Marts 2016 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!