Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gik amok med økse og slog sine forældre ihjel: Kørte rundt med ligene i flere dage

 

En 43-årig fra Uggelhuse i Østjylland tæt ved Randers er nu blevet tiltalt for at have dræbt sine forældre i juli sidste år. Manden er blevet tiltalt for, i perioden mellem den 7. og den 9. juli 2016, at have dræbt begge sine forældre i deres hus i Uggelhuse ved Randers ved at have slået dem begge i hovedet og på kroppen med en økse.

Den 43-årige mand er desuden tiltalt for usømmelig omgang med lig ved, i de efterfølgende dage og frem til han blev anholdt den 12. juli 2016, at have pakket ligene ind i plastikposer og dækket dem med tæpper og kørt rundt med dem i sin bil.

Den 43-årige blev den 13. juli sidste år varetægtsfængslet i surrogat på Sikringsafdelingen, hvor han har været lige siden. Anklagemyndigheden nedlægger påstand om dom til anbringelse på Sikringsafdelingen uden fastsat længstetid, hvilket er en af årsagerne til, at anklageskriftet har været et år undervejs.

"Når der nedlægges så alvorlig en påstand som tidsubestemt anbringelse på Sikringsafdelingen, skal det forelægges en række forskellige myndigheder, og det har taget noget tid. Derudover har der været tale om en meget omfattende efterforskning herunder indhentning af personlige oplysninger til brug for påstanden," siger senioranklager Birgitte Ernst.

Det er ikke endeligt afklaret, om sagen skal køre som en nævningesag eller en domsmandssag, og sagen er derfor endnu ikke berammet ved Retten i Randers.

Publiceret: 27. Juli 2017 14:27
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!