En Dronning og hendes mand, Prinsgemalen, kommer sikkert i havn lidt før ti ved flydebroen ved Fregatten Jylland. Foto: Lars Norman Thomsen
En Dronning og hendes mand, Prinsgemalen, kommer sikkert i havn lidt før ti ved flydebroen ved Fregatten Jylland. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fotogalleri: Masser af mennesker hilste Regentparret velkommen

Regentbesøget i Syddjurs er i fuld gang efter den store start på dagen ved Fregatten Jylland

Dronning Margrethe og Prins Henrik kom sikkert i land, da de på slaget lidt før klokken 10 kom sejlende i chalup til ved flydebroenved Fregatten Jylland, hvor de blev budt velkommen af to blomsterbørn, Laura Theil Nielsen på 7 år fra Rønde Skole og Frederik Work Nygård på 8 år fra Ebeltoft Skole. 

Herefter hilste de på bormester Claus Wistoft og et følge af andre pinger, før turen gik videre i karet i Ebeltofts gader.

Karetturen stoppede ved Glasmuseet, hvor borgmesteren bød officielt velkommen og Regentparret fik lejlighed til at hilse på hovedparten af byrådet.

Herefter gik turen videre til Maltfabrikken og Karlsladen ved Kalø Gods, før der vanker frokost på Molskroen.

Når frokosten er indtaget, skilles Dronning og Prins for en stund, før de mødes igen til den store afsluttende seance foran det gamle rådhus.

Efter fremmødet at dømme er opbakningen til Kongehusets besøg i Syddjurs meget stor. De mange mennesker i Ebeltoft stod som sild i den berømte tønde.

 

Publiceret: 01. September 2015 12:50
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!