Foto: ØXENHOLT FOTO
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Familiebil torpederet: Vild biljagt endte med alvorligt uheld i Auning

Tre personer anholdt efter at have stukket af fra politiet

En patrulje ville tirsdag klokken 17.45 foretage en rutinekontrol af en bil på Kirkevej i Auning, men da patruljen forsøgte at standse bilen gassede føreren op og kørte i høj fart fra stedet.

Patruljen satte efter med en hastighed på op mod 110 km/t. Den eftersatte bil kørte endnu hurtigere, og patruljen mistede den kortvarigt af syne.

Ved ankomst til krydset Kirkegade/Nørregade kunne patruljen konstatere, at den eftersatte bil var kørt sammen med en anden bil, og at tre personer, der havde siddet i bilen, nu forsøgte at stikke af til fods.

Betjentene løb efter dem, og kort tid efter var de alle tre blevet anholdt. 

I den anden bil sad der en familie med to vokse og fire børn i alderen 6 til 15 år. De blev alle kørt til behandling på skadestuen, men slap umiddelbart med mindre skader og et muligt brækket håndled. 

Føreren af den eftersatte bil, en 24-årig mand, blev sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet, for narkokørsel, kørsel uden førerret, vigepligtsforseelse og for at være stukket af fra færdselsuheldet.

De to øvrige anholdte, en 21-årig mand og en 20-årig mand, blev også begge sigtet for at være stukket af fra færdselsuheldet uden at yde hjælp til de tilskadekomne.

dp

Publiceret: 12. Juli 2017 11:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Lokalvisen Folkebladet
Seneste
Lokalvisen Folkebladet
Mest læste
Lokalvisen Folkebladet
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!