Foto: ØXENHOLT FOTO
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Familiebil torpederet: Vild biljagt endte med alvorligt uheld i Auning

Tre personer anholdt efter at have stukket af fra politiet

En patrulje ville tirsdag klokken 17.45 foretage en rutinekontrol af en bil på Kirkevej i Auning, men da patruljen forsøgte at standse bilen gassede føreren op og kørte i høj fart fra stedet.

Patruljen satte efter med en hastighed på op mod 110 km/t. Den eftersatte bil kørte endnu hurtigere, og patruljen mistede den kortvarigt af syne.

Ved ankomst til krydset Kirkegade/Nørregade kunne patruljen konstatere, at den eftersatte bil var kørt sammen med en anden bil, og at tre personer, der havde siddet i bilen, nu forsøgte at stikke af til fods.

Betjentene løb efter dem, og kort tid efter var de alle tre blevet anholdt. 

I den anden bil sad der en familie med to vokse og fire børn i alderen 6 til 15 år. De blev alle kørt til behandling på skadestuen, men slap umiddelbart med mindre skader og et muligt brækket håndled. 

Føreren af den eftersatte bil, en 24-årig mand, blev sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet, for narkokørsel, kørsel uden førerret, vigepligtsforseelse og for at være stukket af fra færdselsuheldet.

De to øvrige anholdte, en 21-årig mand og en 20-årig mand, blev også begge sigtet for at være stukket af fra færdselsuheldet uden at yde hjælp til de tilskadekomne.

dp

Publiceret: 12. Juli 2017 11:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!