For første gang i klubbens historie skal Nørre Djurs HK spille med i 2. division. Foto: Martin Schultz
For første gang i klubbens historie skal Nørre Djurs HK spille med i 2. division. Foto: Martin Schultz
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Divisionshåndbold: Nørre Djurs HK rykker op i 2. Division i første hug

Med en effektiv og koncentreret holdindsats vandt Nørre Djurs HK med 24-20 over JAI og sikrede sig oprykning med tre runder tilbage

Der var ingen gummiarm, da Nørre Djurs HK fredag aften i Annexhallen i Aarhus slog JAI med 24-20 og dermed er klar til at spille i 2. Division for første gang i klubbens historie.

Med næsten 150 tilhængere, som havde taget turen til Aarhus i bus og privatbiler, i ryggen var der aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

”Vi fulgtes ad i starten til 4-4, men derefter rykkede vi fra dem. Vi var foran med 15-12 ved pausen, men var ikke helt tilfredse med vores indsats i slutningen af halvlegen. Så vi gik ud til 2. halvleg med en koncentreret indsats i forsvaret og med effektivt angrebsspil gik fra 15-12 til 22-14,” fortæller cheftræner Erik Flak Jørgensen.

De sidste 10-12 minutter kom hjemmeholdet mere med i kampen og fik pyntet på resultatet, men der var aldrig tvivl om at sejren ville gå til rækkens suveræne tophold fra Nørre Djurs HK.

”Det var en kæmpe forløsning at gøre det færdigt i første hug. Men det kendetegner holdet, at vi formår at gøre arbejdet færdigt, når det skal lukkes,” siger Erik Flak Jørgensen.

Spillere, trænere og fans tog fra Annexhallen direkte til Nørre Djurshallen i Glesborg, hvor oprykningen blev fejret ved en uhøjtidelig fest med mange fremmødte tilhængere.

Simon ”Ø” Østergaard blev topscorer med syv mål. 

Læs mere om kampen og oprykningen i Djursland Posten tirsdag.

  

Publiceret: 09. Marts 2018 23:22

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt